Followers

About Me

My photo
She was born on 20th Nov 1993. A holder of Bachelor of Business Administration (Hons) majoring in International Business. Currently working :')

Monday, April 22, 2013

Switch On The Exam Mode!!

I will be having two papers on this week. 
Statistics & Marketing
So now i'm working on it like crazeyyyyy 
gosh -,- 


Soi, I hopei that youi will prayei for meiii.. hehehhee

 Disebabkan kami belajar in English but exam in Malay, so I have to translate word by word yang ada dalam buku dalam bentuk notes yang colorful.
Cantik tak? cantik kan.. 
ahaks

 Marketing's text book. Tengok pun dah 100 degree tahan mengantuk. 
Bayangkanlah camne aku terpaksa tahan mata guna lidi cungkil gigi supaya mata ku sentiasa terbuka


Ni la disease yang melanda kebanyakan students, belajar sambil ber-social networking
no good ye adek-adek. jangan tiru cam akak ni.  hehe


#UKM adalah satu-satunya universiti  di Malaysia yang memartabatkan Bahasa Melayu. so jangan tanya why all of our exams must be in Malay. But for international student, exam dalam Bi. International Business subject as well, yang akan aku ambik masa short-sem nanti. 



No comments:

Post a Comment

I value your comment :)