Followers

About Me

My photo
A woman who still thinks she is still a little young girl

Sunday, April 28, 2013

Student Life on the Weekend!

Assalamualaikum and Hi u'olls..
Penat sangat la hari ahad ni.
macam taknak pergi kelas esok hehe
2 hari keluar berjalan tanpa henti
habis dah duit elaun..
please masukkan duit lebih sikit, UEM!! :'(


Kami baru habis exam mid-sem
soalan yang macam ape tah tu buat kami stress
so kami pun keluar la berjalan
nak hilangkan stress la katakan
tapi duit pulak yang habis.. ciss
entah cukup entah tak duit yang tinggal utk survive lagi sebulan kat sini.. 


so, ni photo semalam kat Mid Valley
semata nak pergi beli makanan kucing je wehh
takpelah at least dapat tengok budak(anak kucing) yang comels gilerz kat situz.. ehhehehe


haaa, nampak tak photo sebelah kiri, ada lelaki baju hitam tu, tu la kawan baru aku. Kawan Niza dari sekolah rendah.. sekarang belajar di UIA ambil engineering if i'm not mistaken. :')
Me and Nyza :)



No comments:

Post a Comment

I value your comment :)