Followers

About Me

My photo
She was born on 20th Nov 1993. A holder of Bachelor of Business Administration (Hons) majoring in International Business. Currently working :')

Thursday, April 25, 2013

Majlis Anugerah Dekan Part II

Entah kenapa aku berasa macam tak dapat lagi je anugerah dekan semester ni
Aku rasa macam fail kat mid term Statistics
Aku silap pilih set kelas
Kelas kawan-kawan aku yang lain lecturer diaorang best gila
Mengajar pastu banyak borak hahahaha
Aku punya lecturer ialah orang cina
Kalau cina mengajar lain sikit
bersungguh-sungguh
soalan exam pun nanti 'bersungguh-sungguh' jugak laa
hmmm
cam nak nangis je jawab exam malam tu
aku rasa macam dapat C
:'(


aku dah berusaha sehabis mungkin sampai migrain kepala
last-last soalan susah
so, end up nya aku terpaksa tawakal


Aku teringat balik anugerah yang aku dapat masa sem I
Anugerah Pelajar Terbaik Tahun 1 u'olls
bukan nak riak, tapi aku rasa macam susah nak maintain status tu untuk semester 2
students cina kat sini bertungkus lumus
especially subjek Statistics
Kelas statistics aku ramai cina je
ye la kan lecturer pun cina
mesti la boleh kautim kautim markah
cisss
I hate discrimination


Kenangan terindah.. 

Dekan di tengah-tengah

 Pic yang bikin malu aku. double chin jelas kelihatan! tak sangka time ni aku gemuk gilaaa.. sekarang dah kurus kot rasanya.. Salah photographer jugak, ada ke dia ambik gambar aku dari bawah.. hehehe

aku memang ada masalah pipi tembam dari kecik. kalau badan naik, muka yang akan nampak ketara dulu


Student lain yang cemerlang



Tergelak guling-guling aku tengok gambar ni! hahahahaha! Baru aku tahu cara duduk aku macam ni selama ni. Plus dengan muka bosan yang macam ape tah. hahahaha
yunissss yunissss.. teruknya kauuu....

No comments:

Post a Comment

I value your comment :)