Followers

About Me

My photo
She was born on 20th Nov 1993. A holder of Bachelor of Business Administration (Hons) majoring in International Business. Currently working :')

Thursday, March 21, 2013

Banyak Orang Terasa

Lamanya daku tak jenguk blog ni.
Haih...

Daku terlalu busy with college stuffs
Even dengan diri sendiri pun tak ada masa
Makan tak menentu, tidur tak menentu
Sampai beberapa orang terasa dengan daku..

So sad you know when you're hoping that someone could understand you but he doesn't
Same goes to Mom
Mom always asking me to back home every weekend.
E V E R Y  W E E K E N D
how she misses me so much!
no wonder laa cos I'm the only one of her daughter. hehehe


My college ada buat Fiesta for 3 days.
we have invited many outsiders to come to cheer our fiesta up!
Maggie, Cendol Bakar, Uncle Bob, Parkour Malaysia, Skyrunner Malaysia.
Omaigod! just imagine I'm glad finally I can meet them in front of my eyes. Parkour team yang sangat awesomeeeeeee! Skyrunner yang gila hebatttt!
They're performing together with their own style guna  lagu Oppa Gangnam Style to entertain us!
Unfortunately, I don't have the video. tsk tsk tsk :(
But I have a few photos with them tapi malas pulak nak transfer kat laptop hehehehe
and and and!
we also ada invite Tasha Manshahar, Syed Shamim, and Amir Jahari to perform at Kolej Amin!
you know who they are?
at first, I pun tak tahu,
rupa-rupanya diorang artis Youtube.
famous dah sekarang
nampak sangat aku ni ketinggalan.
hahaha

Fiesta ni makes me berangan yang daku ni Perdana Menteri hahaha!
Tiba-tiba mom calls..

Mom   : Buat apa tu?
Daku   : kerja sikit ni.. sibuk.. ada fiesta kat kolej..
Mom   : Balik tak minggu ni?
Daku   : tak sempat la ma.. minggu depan kot balik..
Mom   : cer tengok kakak2 kau tu, setiap masa call makayah dia..
Daku   : diorang call sebab nak duit hehehehe
Mom   : Ohhh.. patut la tak call lagi sebab dah ada duit, tak minta duit kat mak lagi tu yang tak call tu.. mentang-mentang ada duit sendiri. Dulu kat matrik hari-hari telefon sebab nak minta duit.. dah laaaaaa...
Daku   : Sorry la ma... janji minggu depan orang balik k....


Pandai tol mak ni nak main-main merajuk pulak kanss.. hmmmm
Minggu ni la aku balik untuk memenuhi janji2 pada mak tercinta..
You know what, being as a campus student is actually AWESOME. Memories tu hanya dapat di campus bukan di tempat lain
Bila dah kerja nanti, nobody will concern on you.. everytime must be in serious mood. no more playing..
Now laa masa nak enjoy kanss.. hehehe

I'm as a master of ceremony



Lupa!
ada lagi satu ceremony terpenting. hehe
Dean List Ceremony! hehe

about to leave room sebelum ceremony

 Alhamdulillah. 3.94 is more than enough for me yang terpaksa dan terpaksa belajar ni

Mom, I'm coming home. Rindu nak tidur sebelah, kita main urut-mengurut. Pastu mom cerita pasal lelaki zaman sekarang. bagi tips camne nak tackle. ahahahah! kelakar! rindu <3



No comments:

Post a Comment

I value your comment :)