Followers

About Me

My photo
A woman who still thinks she is still a little young girl

Tuesday, February 19, 2013

Bersyukur

Sangat lama daku meninggalkan blog ni. Rasanya sebab diri ni dah hilang passion untuk menulis, menceritakan serba sedikit kehidupan ku bukan untuk menunjuk kehebatan diri cuma sekadar berkongsi. Terasa kekok pulak. haha

Time went very fast, sekarang dah bulan 2 dah pun. genaplah setahun aku single. haha. Btw, peluang-peluang biasiswa sedang dibuka sekarang. To those who want to pursue your study but still have no sponsorship, you can start googling and searching for gov or private sector yang offer biasiswa. 

The exhaustion of looking for sponsorship is still fresh in my mind. Khazanah Nasional Berhad, Sime Darby, Proton, TM, and so on adalah beberapa badan yang telah diminta biasiswa oleh ku tapi rezeki ku bukan di situ. Tapi di United Engineers Malaysia Group ( UEM Group ). Alhamdulillah. 


Alhamdulillah sekali lagi because my name was in the dean list for the first semester. To adik-adik, kakak nak recommend ni haa. try la minta biasiswa UEM. Banyak advantages. First, you gonna be my junior ( hahahaha ) second there's a lot of program, workshop, project visit (scholars akan melawat Penang Second Bridge sebab itu salah satu projek UEM ) yang di organize by UEM sendiri to enhance their local and oversea scholars in all aspects ( soft skills, exposing to workplace environment, and so on ) 


Macam kami, a few days ago ada terlibat dalam Effective Study Skills Workshop at Royale Bintang Damansara. five star hotel u'olls. siapa taknak pergi kan. I am not so sure if other sponsor like Petronas or else ada buat workshop for their scholars in order to maintain their scholars' result and of course to enhance the soft skills. Tapi rasanya Khazanah Nasional ada buat since UEM adalah anak syarikat Khazanah kan..


The arrival of scholars - Day 1


The accommodation of scholars and UEM staff

My new friends

in the workshop

Group presentation based on the task given. a group comprise with oversea & local students. you can gain and share your opinions, experiences plus make friends with others from differ universities
 

after laptop presentation.


We, scholars have been given a HP Probook 6470b by UEM so that our learning process will be more easier.


 The last one is.. hehehe

Semua ni adalah one of my sweet memory semasa semester break. Just you plan for your future, what you wanna be, what's your achievement to meet company needs and so on. If you fail to plan, you plan to fail. 

Jumpa lagi di masa hadapan. maybe daku akan menceritakan pengalaman belajar memasak semasa cuti sem since daku tak pandai memasak. hehe. Ohhh tadi daku ada pergi bookstore, then tengok buku masakan, amboii bestnya kalau dapat masak semua ni, masa tu dah berangan dah beri suami ku makan dengan air tangan ku sendiri. HAHA! 

Okay bye :') 



No comments:

Post a Comment

I value your comment :)