Followers

About Me

My photo
A woman who still thinks she is still a little young girl

Wednesday, February 27, 2013

UEM Scholarship Programme 2013




I am as a concerned (eh?) citizen, just want to share something special with you (especially student). United Engineers (Malaysia) Berhad has opened scholarship offer to those who want to pursue tertiary education overseas.

It will be including several top universities in the world such as Cambridge, Imperial College, London School of Economics and Political Science, University of Melbourne, etc.

The closing date is on 7th April 2013. So, prepare yourself with vast and various knowledges and apply for it now! Good luck! :)


If I am not mistaken, scholarship programme for local students will be opened on this September 2013.



Friday, February 22, 2013

Heart Matter

We can't stop our feelings to love others, so do others. It is all about heart. We can't control our heart, dengan siapa kita nak suka, bercinta. but we can control our mind. kan best if we also can do the same thing to our heart. 


IF seseorang suka kita, tapi kita tak suka dia, SIAPA yang perlu dipersalahkan? He/She didn't ask to love us. A feeling is just come from his/her heart. Kalau kes lagi teruk apabila orang yang suka kita tu berpangkat tua dari kita, mungkin boleh dianggap pakcik, makcik or maybe atuk/nenek. IT IS HEART MATTER bro.. Umur semua tu tolak tepi.

Sometimes, kita sendiri pun tak tahu apa yang hati kita mahu, rasa, lalui. Kita get confused dengan perasaan hati kita sendiri. I've been through it many times. 


That is why, HEART MATTER IS COMPLICATED.

So what did I do? I just left all matters that related to heart, and prioritize my duty as student and daughter. But, everytime when I'm alone, I will start thinking about myself. my heart.





Tuesday, February 19, 2013

Bersyukur

Sangat lama daku meninggalkan blog ni. Rasanya sebab diri ni dah hilang passion untuk menulis, menceritakan serba sedikit kehidupan ku bukan untuk menunjuk kehebatan diri cuma sekadar berkongsi. Terasa kekok pulak. haha

Time went very fast, sekarang dah bulan 2 dah pun. genaplah setahun aku single. haha. Btw, peluang-peluang biasiswa sedang dibuka sekarang. To those who want to pursue your study but still have no sponsorship, you can start googling and searching for gov or private sector yang offer biasiswa. 

The exhaustion of looking for sponsorship is still fresh in my mind. Khazanah Nasional Berhad, Sime Darby, Proton, TM, and so on adalah beberapa badan yang telah diminta biasiswa oleh ku tapi rezeki ku bukan di situ. Tapi di United Engineers Malaysia Group ( UEM Group ). Alhamdulillah. 


Alhamdulillah sekali lagi because my name was in the dean list for the first semester. To adik-adik, kakak nak recommend ni haa. try la minta biasiswa UEM. Banyak advantages. First, you gonna be my junior ( hahahaha ) second there's a lot of program, workshop, project visit (scholars akan melawat Penang Second Bridge sebab itu salah satu projek UEM ) yang di organize by UEM sendiri to enhance their local and oversea scholars in all aspects ( soft skills, exposing to workplace environment, and so on ) 


Macam kami, a few days ago ada terlibat dalam Effective Study Skills Workshop at Royale Bintang Damansara. five star hotel u'olls. siapa taknak pergi kan. I am not so sure if other sponsor like Petronas or else ada buat workshop for their scholars in order to maintain their scholars' result and of course to enhance the soft skills. Tapi rasanya Khazanah Nasional ada buat since UEM adalah anak syarikat Khazanah kan..


The arrival of scholars - Day 1


The accommodation of scholars and UEM staff

My new friends

in the workshop

Group presentation based on the task given. a group comprise with oversea & local students. you can gain and share your opinions, experiences plus make friends with others from differ universities
 

after laptop presentation.


We, scholars have been given a HP Probook 6470b by UEM so that our learning process will be more easier.


 The last one is.. hehehe

Semua ni adalah one of my sweet memory semasa semester break. Just you plan for your future, what you wanna be, what's your achievement to meet company needs and so on. If you fail to plan, you plan to fail. 

Jumpa lagi di masa hadapan. maybe daku akan menceritakan pengalaman belajar memasak semasa cuti sem since daku tak pandai memasak. hehe. Ohhh tadi daku ada pergi bookstore, then tengok buku masakan, amboii bestnya kalau dapat masak semua ni, masa tu dah berangan dah beri suami ku makan dengan air tangan ku sendiri. HAHA! 

Okay bye :')