Followers

About Me

My photo
A woman who still thinks she is still a little young girl

Sunday, December 16, 2012

Kelembutan Hati Perempuan

Arghhhhh tension, supposedly at this time I should be doing my Math tutorial. tapi takpe disebabkan mood kemalasan melanda, so kita blogwalking jap.. Nak dipendekkan cerita, saya terjumpa dengan blog seorang perempuan yang putus cinta. 


Kebetulan, nama boyfriend perempuan tu Amir, eh macam nama ex boyfriend aku je. hehe. I read all of her posts, most of the time dia akan fikir tentang boyfriend dia. She had sacrificed lots of things, time, even her tears just for the boyfriend. Unfortunately, she met a wrong guy in her life. 


Lelaki yang jenis mata keranjang ni dia suka tengok luaran seseorang perempuan, lelaki jenis ni akan meninggalkan girlfriend hanya untuk mendapatkan girlfriend baru yang lebih cantik. what the heck man?! you think you are handsome enough laa nak main pakai buang macam tu je?


Susah kan bercinta? Dalam manis adanya pahit.  Banyak cabaran yang perlu kita lalui sebelum menjadi yang halal antara satu sama lain. So, one way to keep you healthy (takda menangis sampai demam sebab putus cinta) is to be single. YES! BE SINGLE! 


boleh ke zaman sekarang nak tahan nafsu daripada bercouple tu? ye laa kawan-kawan semua ada boyfriend, seronok ja tengok diorang makan kat kafe sama-sama. SO? biar je laa mereka. kita just ikut masa. biar masa yang tentukan. tak kisah cepat atau lambat mesti akan ada seorang putera yang ikhlas nak bersama dengan kita susah dan senang kan? haahahahaha


Alang-alang cerita pasal lelaki ni, aku nak kongsi jugak laa ciri-ciri lelaki yang menarik minat aku, aku sukakan lelaki yang pemalu depan perempuan sampai boleh nampak tahap gelabah dia  hahahaha. Okay laaa bye :')




2 comments:

I value your comment :)