Followers

About Me

My photo
A woman who still thinks she is still a little young girl

Wednesday, December 12, 2012

Kahwin Muda Part 2

During this week, dah masuk 2 kali saya berlakon sebagai isteri orang. At first masa Kem Induksi, saya berlakon sebagai seorang isteri yang mengandung yang dipukul orang suami yang  balik daripada kelab malam. hehe. Unfortunately, rakaman video tak ada sebab dslr habis bateri. 


The second one saya berlakon untuk projek berkumplan kursus Pembangunan Diri. Kami sekumpulan membuat forum bertajuk Kahwin Muda. Sekali lagi menampilkan saya jadi isteri muda u'olls! haha. 


I think you must watch our video, nak cerita panjang-panjang nanti bosan pulak. hehe. Sorry video agak tak cantik bila diupload di youtube, video asal sangat cantik. guna my phone mestilah cantik. hehe. 


I am sure you are going to laugh as loud as you can! it is a spontaneous forum sebenarnya, hanya sedikit guide line agar perjalanan forum lancar. Kahwin Muda! rasa suka pulak. macam nak kahwin cepat je! hehe





 


I value your feedback! 
please =) 

No comments:

Post a Comment

I value your comment :)