Followers

About Me

My photo
She was born on 20th Nov 1993. A holder of Bachelor of Business Administration (Hons) majoring in International Business. Currently working :')

Saturday, December 15, 2012

Feel Fresh

Nampak tak kelainan dalam blog ni? Nampak tak??? hahaha. Link blog dah tukar, header dah tukar. I have sacrificed my time of making notes for business management to make all these love changes. hehe. And I feel good. Terasa macam ada bau kedai.. 

Thanks to my friend yang membantu. I admit that I am not expert with HTML or whatever i should call it. Masa masuk kelas aplikasi komputer pun boring. Nampak tak yang saya hanya gunakan komputer untuk belajar, tengok movie dan bersosial. Lain sangat laptop ni dengan laptop my boy friends. smart betol.. tak tahu apa lah diorang install sampai nampak laptop tu macam canggih. Padahal sama je pun dengan laptop aku ni haa.. hehe


Perkara senang macam tu pun tak reti buat. Apelaa. hahaha. okay i am noob -,-" 


No comments:

Post a Comment

I value your comment :)