Followers

About Me

My photo
A woman who still thinks she is still a little young girl

Friday, December 14, 2012

Different

I pernah terikir untuk membuat blog baru as this blog is not so interesting to me anymore. Dengan link blog "chashittydollslifestory.blogspot" which is too long and quite funny! hahahaha. I created this blog since Feb 2010. lamaa gilaa pastu nak buang blog ni macam tu je? hmmm lama fikir nak jawab soalan ni.

So nak tanya ni, sesiapa tahu tak macam mana kita nak tukar link blog tanpa mengganggu perkara yg sedia ada dalam blog? 


Cha is my history. Dulu masa zaman sosial ( ecehh ) tak fikir apa pun. Masa tu semua perkara nak tulis dalam blog. pasal Mr Boyfriends, New Year Eve. Zaman budak-budak muda lagi.. kelakar sungguh aku ni dulu. hahaha. Tengok kat link blog pun dah tahu dulu aku ni merepek-repek! :( 

But now I dah berubah. no more boyfriend, no more new year eve! Haaa part ni sedih sikit laa sebab my upcoming final exam akan start pada 2/1/2013. can you imagine I'm sitting on chair with loads of book?! ON NEW YEAR EVE?! sob sob sob :( 

That's why I cakap I dah lain sekarang! totally different. I guess this is because of His job. He answers my Mom's doa'.  I have one good news. dah lama dah sebenarnya nak bagitahu korang tapi asyik malas je update blog yang panjang link ni! hahaha. Kami baru habis mid-sem exam. I admit that was tough! I thought I didnt manage to get a good result! dengan Prof tak buat kelas tambahan pun (dulu matrik ada kelas tambahan bila dekat exam). 

The happiest moment was when I checked my result, I got A for 3 papers. Mathematics, Microeconomics and Fundamental Accounting. Untuk Management still tak keluar result lg. It is unbelievable! And now I have to ready myself for the upcoming final exam. hehe.


And someone please answer my question regarding blog link? or i have to create another new blog with a short link! my collegemates baca kot blog ni malu la bila diaorang tengok link blog yang panjang merapu :'(




UPDATE : IF YOU (MY CURRENT FOLLOWER) ARE READING THIS POST RIGHT NOW, PLEASE REFOLLOW ME AS I HAVE CHANGED BLOGGER LINK TO cikyunis.blogspot.com. 
THIS IS SO SAD MY LATEST POSTS(USING NEW LINK) CAN'T BE VIEWED ON YOUR BLOGGER HOME. SEDIH GILA. FOLLOW SAYA KEMBALI GUNA LINK BARU YE. THANKS. MUCH LOVES <3

No comments:

Post a Comment

I value your comment :)