Followers

About Me

My photo
A woman who still thinks she is still a little young girl

Thursday, August 09, 2012

Party Party Party




Sebentar tadi aku ter-rajin pulak nak baca paper Metro. Benda dah ada depan mata kita capai je la. Kalau tak harem nak beli paper. Ape punyer mahasiswi la aku ni malas baca paper? -,-" 

Aku tengok muka depan Metro pasal Party Lollipop! Omg omg! Terus aku teringat group  FB yang aku masuk Party People Entertainment! Ada orang yang invite aku, tapi aku jadi ahli gelap je la. tak aktif langsung, post status kat group tu pun tak pernah sekali. Muka aku ni ada tulis "saya suka sangat g party" ke sampai orang sanggup invite aku? aku tak tahu pun aktiviti diorang sebenarnya cuma yang aku tahu party je la. Bila aku baca paper pasal Party Lollipop, terus aku buka facebook, geledah semua aktiviti diorang then update blog. Omg! Astagfirullah! I can't believe this unhealthy activitiy such as drunk is famous among our young teenagers nowadays. Dah serupa macam anak-anak Barat. And I EVEN CAN'T BELIEVE THAT I'M JOINING THEIR GROUP PAGE! OMG! Maafkan aku.




Mereka meneguk arak sama seperti meneguk air zam zam. How? Why? Kenapa boleh jadi macam ni? MEreka mengagungkan syaitan. Btw, kesemua mereka ini ialah budak Melayu okay. I called them budak coz they are younger than me. below 18 okay! Bila dah ada party, of coz ada lelaki, perempuan, lelaki lembut, bapok, les dan gay. Of coz adanya zina. Maafkan bila aku terkasar bahasa ni di sini, aku tak bersok-sok suci aku tahu aku pun ada buat kesalahan dalam hidup. 


Bulan puasa I think mereka kurangkan aktiviti but after raya they will start back their unhealthy activities. Aku rasa marah sangat bila mereka bangga mereka melakukan semua tu! Heyyy, cuba pergi dengar azan kalau tak bernanah telinga korang!!! 


I want to be a solehah daughter to my Mom & Dad. Sorry Mom for my past mistake. I don't want you to be in hell cos of my doing. Aku harap aku dapat jaga diri sebab umur aku sekarang ni pun memang sukakan keseronokan. Jiwa muda kan.

1 comment:

  1. As long you are with yr family and your religion on yr mind, InsyaAllah you will be shown Mercy by the All Merciful.

    ReplyDelete

I value your comment :)