Followers

About Me

My photo
She was born on 20th Nov 1993. A holder of Bachelor of Business Administration (Hons) majoring in International Business. Currently working :')

Monday, August 06, 2012

Celcom WIFI Free!!!

Pihak berkuasa Celcom telah membuat keputusan yang bijak dengan memberikan pelanggannya satu lagi kemudahan iaitu Celcom Wifi Free!! Hooorayyyy hooorayyyyyy!  Melalui kemudahan ni, kita boleh access internet walau di mana pun jua kita berada  and I am really sure you all know kan Celcom territory is everywhere! Kita tak perlu nak berasak-asak dapatkan tempat di KFC, McD or even Mamak's stall hanya untuk dapatkan  kemudahan WIFI sebab broadband tak bayor lagi. And this is what I used to do! hahahahaha!


Dengan hanya menggunakan username & password yang diberikan setelah kita melanggan, kita boleh guna Celcom WIFI Free di mana saja! Pelanggan Celcom memang amat bertuah. So nak tukar share jadi pelanggan Celcom ke tidakkkk?!! Hehe



Keutamaan diberikan kepada pelanggan Celcom First Data Advanced & Celcom First Data Pro sahaja! Mereka tak perlu membayar untuk mendapatkan Celcom WIFI Free. Seronok kan! Maybe sebab pelanggan ni bayar bil tinggi sikit setiap bulan so ini untuk membalas jasa mereka sebab menjadi pelanggan yang banyak tabur duit kepada Celcom!


Untuk melanggan, follow steps ni. Or you can just go to Celcom outlets to subscribe
Get online in an instant via your smartphone, tablet or laptop, wherever you see the Celcom First WiFi sticker 

No comments:

Post a Comment

I value your comment :)