Followers

About Me

My photo
She was born on 20th Nov 1993. A holder of Bachelor of Business Administration (Hons) majoring in International Business. Currently working :')

Friday, February 17, 2012

Help me. help me. help me. READ THIS

Assalamualaikum..




Jika saya nak lemas kerana terlalu berat density, mahukah anda menolong saya kembali ke daratan?  
Jika saya tak cukup nafas memerlukan bantuan CPR, mahukah anda membuat bantuan mulut ke mulut walaupun saya belum lagi gosok gigi?
Jika saya sakit, mahukah anda membasuh baju saya yang menggunung, memasak dan menyuap makanan, dan sebagainya? 


Okayyy enough laa kita berangan-rangan kononnya saya itu dan ini. Ni haa, sebenarnya Cha nak minta tolong kepada blogger yang pro gilaa gilaaa barbie tu, Cha tak tahu apa masalah blog saya ni. Cuba korang view blog Cha by using IE ( i mean internet explorer ), ada masalah sikit.


And lagi satu, bila korang tengah sedap-sedap baca blog Cha ni sambil tongkat dagu guna tangan, nafsu korang nak baca blog ni terbantut sebab ada benda ala yang kat bawah sekali tu macam bergerak-gerak. Cha dah try make an adjustment pada width, template but nothing happen. still same as before. Someone yang pro tentang selok belok ni silalah tolong saya secepat mungkin. 


Nanti Cha belanja makan ice cream tapi duit sendirian berhad okengggg? :)


HELP ME ;'( 


2 comments:

  1. A'ahla...alamak, gua tak dapat nk nolong bab2 HTML nih. yg kt explorer tak tau la nape. tapi guna browser lain da ok, just guna je la browser selain IE. ok cha?

    Yang scrool kat bawah tu..maybe layout cha kot.

    ReplyDelete
  2. Cha memang jarang guna IE, kadang2 memang tak guna langsung. Tapi payah laa kalau orang lain guna IE then tak dapat baca blog Cha. so tak ok.

    nanti cha try adjust kt bahagian layout.

    ReplyDelete

I value your comment :)