Followers

About Me

My photo
A woman who still thinks she is still a little young girl

Wednesday, February 15, 2012

Awesome People Around Me

Assalamualaikum dan salam sejahtera. 

Saya sangat terkejut apabila last post saya adalah pada 2 minggu yang lepas! Bukan ke aku ni peminat tegar blogger.com? kenapa jadi sampai macam ni? di mana hilangnya minat nak ber-blog? sebab bosan? lost idea? duit nuffnang tak berganjak dari tempatnya? hahaaaa. Guys, saya pun tak tahu apa dah jadi dengan saya. For these two weeks, my life was surrounded by joyful moment with boyfriend and friends without present of Internet. Rupanya sangat indah hidup tanpa gangguan internet. hehee


Last two weeks, I went to Johor. Saya melawat dan menetap di rumah kawan, berjumpa kawan baru, melihat keindahan JB yang memang super awesome, menonton siaran Singapore BUT the main intention is to see my honeydew. Yeahhhh. we've not see each other for about two months. So I decide to turun JB then pay him a visit. At the first sight I jejak kaki di JB, I fall in love with JB. Rasa macam nak kerja dan menetap di Johor bila dah tua. Baru boleh hari-hari ulang-alik shopping kat Singapore. hahaaa. 



The moment me and my honeydew in JB has strengthen my love towards him. I can't believe we've been together approximately 6 months. Ohhh he's such a sweet guy. Kami pergi tengok sunset bersama, berjalan tepi pantai berpegangan tangan. kami tengok wayang pakai duit dia tapi saya tertidur dalam wayang then dia membebel kat saya coz membazir duit, makan chicken chop RM5 at midnight before I'm going back. The super unforgettable moment apabila dia angkat saya and I was like ' jangannnnnnn! nanti tulang bie patah! ' hahahahaha. Bie I love you so deeply right now. There's a lot more to write but saya tak boleh nak tulis lebih-lebih kat sini sebab perenggan seterusnya saya akan bercerita tentang sahabat2 saya :) 

You always look good in this picture, Tembikai Susu

A week ago pula saya pergi ke Terengganu bersama sekumpulan pelajar KMNS. Trip ni adalah idea pensyarah kami yang memang super awesome. Masjid Kristal, Pantai Batu Burok, Pasar Payang  sangat best! Sejak hari pertama sampai laa pulang ke matrik sehingga petang tadi, kami semua asyik ketawa besau super nak gila! And I know ramai kelas dah anti kelas kami sebab terlalu bising. But heyyyyyy, tolonglahh be cool sikit, lagi 2 bulan kat matrik, so kita kena enjoy bersama rakan2! Trip to Terengganu has tighten our  friendship bond. Kami dah macam sebuah keluarga besar. Korang pun mesti pernah berasa perasaan sayang pada kawan2 kan? Macam tu lah yang saya rasaa. Our clowns adalah budak-budak lelaki. dan mereka sangat menceriakan hari-hari kami. Manakala our princesses adalah budak perempuan kerana mereka(termasuk saya) sangat menggedik berperangai annoying kebudak-budakan dalam kelas membuat budak lelaki tak senang duduk! hahahahaa.

Ada yang tiada dalam gambar ni, but I still LOVE you..

Eventhough I tak HOT dalam facebook, twitter or whatsoeva, but I'M HOT in my real life. Full of laugh, smile and happy face. Ohh God, thank YOU!. Alhamdulillah.. 


2 comments:

  1. hooh!
    gi johor memang besh sebab buleh tengok channel yang berbeza sikit:D
    indonesian channel pung menarik :D
    iklan iklan nyer terus trang sikit.
    pocket bebaru ni gi tak tgk tv!!
    ohh.. macam tak betul tu^^

    amboi amboi! main angkat angkat nampak? pocket akan cuba melarikan diri dari mengangkat girls,
    kerana... bisep pocket tak kuat sangat hahahah:D

    ReplyDelete
  2. Hahahahaa.
    pocket takyah work out.
    macam gitu pun dah comell.
    alololo

    ReplyDelete

I value your comment :)