Followers

About Me

My photo
A woman who still thinks she is still a little young girl

Sunday, January 29, 2012

Vote For Annas Easkey

If you all sukakan photography, sila click SINI. I'm so sure anda semua akan jatuh cinta dengan hasil kerja photographer terkenal tanah air dengan hanya sekali view je! Cewahhh :) 


At first, I ingat yang Annas ni sangat tak rapat dengan fans dia. I faham la kan kerja jadi photographer sangat sibuk. Plus Annas pun sedang belajar juga di Uitm Segamat Johor. Tapi, satu miracle datang bergolek-golek pada I petang tadi. Annas......Annasss....Dia tegur me la! hahaha. Me was so happy plus speechless. Me gosok mata me beberapa kali. Fesbuk Annas ni kena hack ke. tak pernah-pernah dia tegur me . hahahaha. Apalah aku ni.





If you love his photography work, please vote for him. I memang percaya Annas ni berbakat dan boleh harumkan nama Malaysia di sidang antarabangsa!!!!!!! =P


Oh yaa, nak vote sila click SINI .



1 comment:

I value your comment :)