Followers

About Me

My photo
She was born on 20th Nov 1993. A holder of Bachelor of Business Administration (Hons) majoring in International Business. Currently working :')

Thursday, January 19, 2012

Gaya Rambut Pelik Tapi Cool

Manusia sekarang semakin kreatif dalam penciptaan gadget seiring juga dengan fashion. Selebriti yang sangat popular dengan gaya fashionnya tak lain tak bukan ialah LADY GAGA. Tapi ramai haters memanggilnya LADY GAGAK. Tapi apa yang saya tak tahan perut apabila ada gaya rambut yang memang catchy betul la! rasanya korang pun tak mampu nak buat gaya rambut sebegitu rupa :) 



Macam MickeyMouse tapi apa fungsi punat tu?


Tak payah beli topi. Topi buatan sendiri lagi jimat duit 


Dah macam air pancut depan pintu masuk matrik saya je 


Mat Bunga. mesti jiwang habis ni


Amaran : Bahaya kepada tebuan dan lebah. Konpius mana satu rumah mana satu rambut





No comments:

Post a Comment

I value your comment :)