Followers

About Me

My photo
A woman who still thinks she is still a little young girl

Tuesday, January 17, 2012

Andrej Pejic - Model Lelaki Untuk Push-Up Bra. Awesome!

Andrej Pejic ni sebenarnya saya dah tahu lama dah. Tiba-tiba hari ni teringat pasal dia, terus google balik semula then apa salahnya nak share dengan siapa yang belum tahu. Agaknya Andrej Pejic ni teringat kat saya kot tu pasal saya tiba-tiba ingat dia sekali tuh. haha! bluek!


Name : Andrej Pejic
Born : 20 August 1991 
Height : 1.88 cm ( sangat tinggi ok! )
Occupation : Model 


Yang menariknya, Andrej Pejic ni adalah seorang lelaki tetapi memiliki tubuh seorang wanita. Disebabkan keunikan yang ada pada dia, dia boleh memperagakan pakaian wanita dan lelaki pada satu fashion show. Selain, dia juga menjadi model untuk       " Mega Push-Up Bra". 

Andrej Pejic pun berkata : aku ada. kau hado? 




Bentuk muka dia memang unik. Mesti ada lelaki tersesat nak mengorat si Andrej ni kalau tak tahu yang sebenarnya dia ni lelaki. So beautiful. so handsome







And the last picture is very very the catchy and super awesome! jangan ada yang fap fap sudah 


3 comments:

  1. pergh!
    kalau hari hari dia dok pakai baju pompuan tu, sure orang tanya nombor punyer lah!

    kantul bila dia sebut..
    'err.. kosong.. satu.. nam..'

    kuar suare jantan :D

    ReplyDelete
  2. wah ini dah lelaki paling jambu di dunia hahahaha. lelaki korea pun tak jambu mcm ni

    www.blogkencang.com

    ReplyDelete

I value your comment :)