Followers

About Me

My photo
She was born on 20th Nov 1993. A holder of Bachelor of Business Administration (Hons) majoring in International Business. Currently working :')

Wednesday, December 28, 2011

Random Post - Hipokrit

Kau kata kau setia, nak carik awek yang setia
Tapi masalahnya kau setia sangat ke?


Kau cakap cinta tak pandang rupa. menilai lah seseorang melalui hatinya
Tapi aku tengok kau stok pandang gurl2 hot


Pandai kau bagi ceramah kat status sana sini
Tapi kau sendiri ada ikut ceramah kau?


Caption photo : "aku tak sehengseng / selangwang bf / gf kau"
Dalam hati kau : puji laa lagi gmbar aku tu


I need a hundred years to love you
but I only need a minute to forget you


Cha sedang berfikiran kusut dan masai sekarang. tengah tonggang terbalik memikirkan sesuatu perkara. Apa patut aku buat? apa? Chill.. jangan marah marah. nanti tak laku >,<"

2 comments:

  1. alaaa..
    dalam FB tu nak nayang baik jer,
    ngan harapan buleh menarik perhatian adik yang 'baik-baik'

    sendiri setan gak.. :D
    n kalau dapat awek bebaik tu?
    tetap di'setan'kan gak..

    ReplyDelete
  2. And pandai pulak tu nak awek cantik. Mostly girls cantik because of their make up! tebaltebalkulitsawa xD

    ReplyDelete

I value your comment :)