Followers

About Me

My photo
She was born on 20th Nov 1993. A holder of Bachelor of Business Administration (Hons) majoring in International Business. Currently working :')

Friday, December 23, 2011

Anonymous, ingat aku heran dengan statement kau? Sex Lover, berambus dari blog aku!

Sejak aku buka account Myspace ke Facebook and then now Blogger. tak henti2 orang nak mengutuk. Nasib baik aku tak buat Tumblr or Twitter. Agaknye nak aku cepat mampos biar hati anonymous ni lega. Apa yang tak puas hati sangat dengan aku ni? Aku ada kacau sepender kau ke? hishhh memang bikin wa menyirap je tengah-tengah malam ni. 



Kau ingat gadis gemuk macam aku ni tak ada siapa nak ke? sekali petik sepuluh ratus yang datang tawwwww ^_< Badan kau perfect sangat ke? mesomorph look? tunjuk diri kau sebelum mengutuk ciptaan Allah ni. Apa barang setakat being as an anonymous then kutuk-kutuk me. No class! Jealous ke badan aku macam ni? hahahahaha :D badan kau tak cukup zat lettewwwwwwww. Nak peluk tak sodap! 


One More,


Blog aku ni blog porno berjaya ke? Aku tak sanggup nak baca komen kau. Aku delete terus! Komen anonymous "terhebat" tu aku biarkan aje. Suka buat seks dengan perempuan cepat marah eh? Yess memang aku susah nak kawal temper aku, memang aku cepat marah, tapi aku tak hingin nak buat seks dengan kau. amacam? omg! minta dijauhkan. 


Aku tak tahu siapa korang, apa tujuan korang dan sebab korang singgah sini then buat onar kat blog aku. Pleasee get berambus!

6 comments:

  1. ala kami nak la baca komen anon tu. sonok gak sesekali.

    random makian je kot sis?

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. kura-kura, mestilah emo hahaha :D

    ReplyDelete
  4. ni nak lempang siapa suka buat onar kat blog syg sy ni..awk jgn panas2,nanti awk sakit sayang..hahaa


    #kawal emosi tu tau..nanti kwin susah nanti..awk comel apa..

    ReplyDelete

I value your comment :)