Followers

About Me

My photo
A woman who still thinks she is still a little young girl

Tuesday, November 15, 2011

When Honeydew Meets Watermelon ♥


Me : Where are you? 
Honeydew : Just arrived KLCC
Me : Tahu dome kat mana tak? ( sambil taip this text, I berjalan pergi kat bulatan dalam KLCC nearest to Dome nak tengok magician entertain the budak-budak )
Honeydew : Behind you
Me : -------(no reply)------- ( Leka tengok magician )
Honeydew : Tengok apa tu? 
Me : Magician ( tak sedar lagi tu dia dah ada kat belakang)

Beberapa minit kemudian I toleh belakang






( dalam hati )
Gua betul2 panas la dari tadi dia berdiri belakang wa tak tegur pun!!!









Honeydew : Hi, nama saya 'bie' ( hulur tangan ) 
Me : Haaaa? (kaku sekejap ).. Hi saya 'baby' ( sumpah malu! )
Honeydew : Kita nak pergi mana ni? 
Me : Foodcourt. I lapar dari tadi tak makan. Why tak tegur dari tadi? berdiri je la eh. memang la dia ni nak kena tumbuk tau.
Honeydew : Nak tegur tapi takut salah orang. 

Kami borak-borak sambil makan then pergi tengok wayang di Pavilion sebab sit dalam wayang Pavilion lagi selesa dari KLCC. hehehe. No couple sit sebab tak syok laa kan tengok 3D tapi duduk belakang. Macam tak ada effect pun pakai spek 3D. So kami pilih tempat tengah. Ohh yaa kami tengok cerita ' Adventures of Tintin '  Superb laaa! Plus ada element comedy sampai tak kering gusi nenoknyer..

Oiiii tak sedia lagi laaaa..
 

















Sorry for my messy hair
Iphone's front camera - gambar agak noisy and shacky T_T

aku ada gambar sebelah hello kitty, engkau ada? hahaha *motif?

I feel so happy to be with him. And you know what??????????? 





























Sebenarnya inilah first date kami! Pertama kali jumpa! 












Perkara yang sadis sikit ialah sebelum jumpa, honeydew nak belikan bunga tapi kedai bunga tempat honeydew pergi tutup. tsk tsk tsk :( akibatnya bunga yang dicari tak dapat dan dia datang lambat ke lokasi date  yang saya dah tetapkan! Honeydew kata 'biasalah janji Melayu".  Tak dapat bunga pun takpe la honey, buat susah-susah je. Ecehhhhh :P Buuuuuuuuttttttt, he gave me this one! 



Tadaaaaaaaaa!! 


Thanks for reading . I hope you guys like it 

1 comment:

  1. gemuk macam ni pon ada orang suka ke?

    ReplyDelete

I value your comment :)