Followers

About Me

My photo
She was born on 20th Nov 1993. A holder of Bachelor of Business Administration (Hons) majoring in International Business. Currently working :')

Thursday, November 10, 2011

Terfaktab? Apa tu? Apa yang bagus sangat?

Hi and assalamualaikum :)

Saya tulis ni ikhlas dari hati tak de niat punnn nak menang hadiah kitab terfaktab tu ( okay ni tipu ) . Sejak bila saya tahu pasal terfaktab ni? Masa tu sebelum saya masuk matrik lagi dalam bulan 5 tahun ni, hari yang indah angin sepoi sepoi bahasa saya jenguk la blog Cik Epal. Then tiba-tiba Cik Epal mengamuk dalam blog dia sebabnya ada seorang lelaki nama tak silap Pakcik Aqram kot  dok sedap komen tentang pemakaian perempuan bertudung. Then siapa tak suka perang-perang ni kan. hahaha. Saya pun nenok ler blog Aqram ( lensarosak). Baca punya baca rasa best pulak. Cara dia selamba, bahasa yang sarcastic tapi tu la yang cool. kelakar pun ada. hehehe =B


Bila baca post yang ni, nak baca yang tu, nak baca lagi, nak baca lagi.. sampailah aku tahu dia ni rupanya bekas pelajar matrik   ( hi senior,weeee ^^ )  and big boss Terfaktab. Banyak gaji tu kalau jadi boss besaq. Bila saya baca terfaktab lagi la bagus, sebab ada combination idea daripada blogger-blogger lain macam Amoi, Bukan penggoda, Lord Zara, Cob Nobbler, Aqram, Hellioz, Penulis.sahaja. Yang ni semua saya pernah baca penulisan diorang. Yang lain tu macam penulis baru saya belum sempat baca sebab busy.  sorry tak baca lagi but nanti insya-Allah saya baca semua. jangan merajuk tampo laju-laju kang!


Saya rasa siapa yang tak tengok lagi blog Terfaktab tu wajib pergi tengok. Bukan nenok je tapi baca dan hayati..renung jauh2 sampai terkeluar bijik mata! Saya rasa blog ni bagus la sebab semua yang mereka sampaikan ada kena mengena dengan kehidupan seharian kita.


2 comments:

I value your comment :)