Followers

About Me

My photo
She was born on 20th Nov 1993. A holder of Bachelor of Business Administration (Hons) majoring in International Business. Currently working :')

Wednesday, October 12, 2011

En Travis memang suka mengutuk orang dari belakang ye?

Assalamualaikum :)

Alahaiii manusia.... manusiaa.. manusia.. Saya ingatkan cerita tentang Pavilion KL Kids dah selesai. rupanya belum lagi. Post saya tentang Pavilion KL Kids bertarikh 20 mac 2011 masih lagi diperkatakan oleh manusia2 yang suka baca blog saya then komen . Saya terima semua komen tu.

Tapi kenapa apabila anda mahu mengutuk post dalam blog saya, anda kena hide post tu daripada dikesan oleh saya??erti kata lain anda block saya kan? Kenapa? tak bolehkah saya nak kongsi bersama kritikan manis awak tu Encik Travis?? Nanti boleh saya betulkan apa yang saya tersilap pandang. Mungkin anda berasa takut? atau mungkin awak ni memang jenis suka mengutuk belakang2 orang? sangat tak manis okay!

Saya betul2 nk ucapkan terima kasih kepada manusia yang sanggup add saya, then beritahu ada orang yang buat semua ni pada saya. Dan juga pada BFF saya sebab bagi saya pinjam account FB dia untuk menggeledah apa yang telah di-post oleh Encik Travis tadi.

Click to enlarge
Dalam post saya yang lama tentang pavilion kl kids tu.. saya rasa ramai yang salah anggap tentang tujuan asal saya. so please open ur eyes and re-read that post again and understand it. Lepas ni takkan ada lagi post saya tentang Pavilion Kl Kids. Topik ni dah basi. dah  berbulan lepas dah. tak payah la nak ungkit balik okayyy.. cheers!


Btw please pray for my final exam. Hopefully i can maintain my result macam Result UPS  harituh,.. insyaAllah.. tapi for my english!! Arghhhhh .. tolonglah .. maluuu maluuuuu :(

No comments:

Post a Comment

I value your comment :)