Followers

About Me

My photo
She was born on 20th Nov 1993. A holder of Bachelor of Business Administration (Hons) majoring in International Business. Currently working :')

Sunday, August 28, 2011

Break Fasting @ Nando's

Assalamualaikum :)

Sejak aku jejak kaki kat  KL sampailah kelmarin, aku tak pernah lagi berbuka puasa di luar. Bukan apa, sebab nak jaga hati mum. yelaa, anak dia dapat cuti raya 2 minggu je. So mum is my first priority ! But.... aku pun taklupa dengan kawan2 seperjuangan SPM dulu. Semalam kami berbuka puasa sama2. Surprisely, mum aku terus bagi green light untuk keluar berbuka puasa ! hehehe. Cara aku cakap mesti korang igt aku ni kena control kan? yeahhhh! mum aku memang tak berapa nak suka makan kat luar. Dia lagi prefer aku masak sendiri then berbuka puasa dengan apa yang aku dah masak. herm!


There're some pictures of us! :D


gathering :)


she's me 


craziest friend ever!


Syaqira aka Kyra aka Shqy

Chicken with rice. Boleh laa tahan.. boleh laaaa



1 comment:

I value your comment :)