Followers

About Me

My photo
She was born on 20th Nov 1993. A holder of Bachelor of Business Administration (Hons) majoring in International Business. Currently working :')

Thursday, May 05, 2011

You All Semua Sama! Ahli Neraka Jugak! Hahaha - mak nyah

Source of the story : Magazine

source : google

Setiap hari Jumaat penghulu segala hari, sebuah kelab malam di ibu kota akan menganjurkan pesta gay untuk mereka berpesta. Ramai lelaki Melayu berkunjung ke kelab malam tersebut. Masing2 selamba tanpa rasa bersalah menanti teman2 yang belum tiba. Sebaik sahaja teman yang dijanjikan sudah tiba, mereka akan bersalaman, berpelukan dan bercumbuan sambil berlaga pipi tanda mesra macam Pak Arab pulak! 


Selepas bersalaman, masing2 berpimpin tangan masuk ke kelab malam berkenaan tanpa rasa bersalah. Tidak ketinggalan turut ada seorang mak nyah yang datang ke kelab yang sama untuk berhibur. Dari luar kelab kedengaran bunyi musik yang sangat kuat , berdentum dentam yang membingitkan telinga. 


Melayu juga yang menjadi juara di kelab malam gay ini. Gay Melayu berduyun-duyun masuk ke kelab malam ini. Suasana di dalam kelab yang agak gelap menyebabkan kita perlu menaiki tangga berhati-hati dan menyuluh dengan cahaya telefon bimbit. Lampu berkelip-kelip diiringi pancaran cahaya laser mengikut rentak lagu memeriahkan suasana di dalam kelab gay ini. 


Pengunjung yang datang asyik berdansa sambil meneguk bergelen-gelen arak. Selepas meneguk arak, gay-gay ini menari terhuyung-hayang mengikut lagu yang dimainkan oleh dj. Macam2 aksi ada yang meliuk-lentok badan, melompat-lompat bersama pasangan gay masing2. Untuk pengetahuan semua, 90 % pengunjung yang datang ke parti gay ini ialah remaja Melayu yang beragama Islam! Tempat kedua ialah 8 % remaja Cina dan 2 % ialah pelancong asing. 


Tepat pukul 2.00 pagi, pengunjung dihidangkan pula dengan persembahan mantap oleh 3 orang mak nyah yang terkenal. Persembahan yang lincah dan menggoda ! Lebih menyeronokkan apabila persembahan istimewa itu diacarakan oleh seorang mak nyah yang menggelar dirinya "mak"  . " Mak" sangat petah bercakap dan pandai mencuit hati hati pengunjung yang kebanyakan kepala mereka sudah disumbat oleh arak dan pil khayal.




" Hah! Bukan main lagi korang tengok 3 orang nyah ni berjoget sampai tersembul biji mata tu! tapi hingat diorang tetap "nyah" macam "mak" tau! Ahli neraka semua! hahahahaha. You all semua pun ahli neraka juga sama macam "mak" ! hahaha "  kata mak nyah dengan nada selamba.



Si pengacara mak nyah ni bercakap ikut selamba mulut je, semua gay melayu yang sedang berpesta hanya ketawa melihat aksinya,. masing2 tidak kisah apa yang dikatakan mak nyak walaupun sudah menyindir Islam! Kalau ya pun dah tahu ahli neraka, tak payahlah nak main2 soal akhirat.  Kalau nak berpesta, pestaa lah sampai tunggang terbalik tapi tak perlulah sampai nak menyindirkan agama,.


Pada pukul 3 pagi, sebagai penutup deejay memutarkan lagu Kekasih Gelapku nyanyian Ungu. Maka bertambah hangatlah percintaaan pasangan gay ni semua sampai  ada pasangan yang menghadiahkan french kiss sebelum berpisah.
source : google







Anda boleh LIKE jikalau suka atau COMMENT untuk memberikan pandangan anda

No comments:

Post a Comment

I value your comment :)