Followers

About Me

My photo
She was born on 20th Nov 1993. A holder of Bachelor of Business Administration (Hons) majoring in International Business. Currently working :')

Saturday, May 28, 2011

(Video) Prema Yin & Shahz Jaszle MARILAH . Gersang? Menggerunkan? Mengasyikkan?

Sumber : Skymania








Tontonlah dulu video yang diarahkan oleh Gambit Saifullah . Anda akan merasakan sendiri perasaannya.


Setelah saya menonton , ada beberapa komen negatif . Jangan sentap puloks! heh heh


  1. Tarian Prema Yin tak membuat saya teruja
  2. Mula-mula saya tengok, eh siapa perempuan ni? # ke aku yang outdated? heh heh
  3. Make up buruk
  4. Pakaian putih yang Prema Yin pakai tuh tak menarik la
  5. Lirik lagu Marilah Menari TAPI dalam video Marilah Beromen. awak ketandusan idea eh nak buat video??
  6. Gambit Saifullah tidak perlu nak men-delete komen-komen negatif youtubers. Kena terima kritikan untuk kebaikan masa akan datang
  7. Saya lebih rela tengok video macam ni yang dilakukan oleh Orang Barat daripada Orang Melayu yang buat. ( Prema Yin bukan Melayu )
  8. Artis Malaysia susah nak diterima kalau berterusan buat macam ni. 
  9. Saya tak kisah awak nak kata saya kolot tak open minded . # Ade aku kesah?

Komen positif

  1. Suka lokasi pengambaran 
  2. Shahz Jaszle nampak handsome haha
  3. Aksi dalam video berlaku dalam masyarakat Malaysia sekarang ini. So kiranya video ni tak menipu. Terima kasih membuka mata kami . 






    Anda boleh LIKE jikalau suka atau COMMENT untuk memberikan pandangan anda

    No comments:

    Post a Comment

    I value your comment :)