Followers

About Me

My photo
She was born on 20th Nov 1993. A holder of Bachelor of Business Administration (Hons) majoring in International Business. Currently working :')

Sunday, May 08, 2011

Muka Aku Bertudung Macam Tiz Zaqyah? Hahaha dasyat tol statement ni

First of all, sesiapa yang fanatik dengan Tiz Zaqyah jangan nak dam aku k. Aku buat statement ni bukan sebab aku perasantan tapi ada seorang manusia beritahu saya. Dan saya tak tahulah kenapa beliau berkata sedemikian rupa! Betul ke mata dia? Haha buat aku nak tergelak smpai terburai usus-usus waktu malam ni. Eh kau lupa pakai cermin mata eh mata comment photo photoshoot aku bertudung? Tak pasal2 aku kena hentam dengan peminat Tiz Zaqyah tau! hahahaha. 


 Adik Whizz Architects, statement awak ni biar betul. haha. nasib baik xde orang kutuk


Sebenarnya comment tuh adalah comment 7 bulan lepas. Hahhhh kau tengok dah berapa lama aku tak jengok Myspace aku. Merajuk dengan abang Tom punya pasal sebab buat myspace berserabut dengan advertisement and function yang tak reti aku nak pakai!  Hari ni hati naluri aku nak menjengok lah myspace usang tuh. Tengok notification dah beribu tapi aku jadi serabut tak reti nak view so aku biarkan. buta IT kan aku? Terperanjat aku bila Adik Whizz Architects cakap muka aku bertudung macam Tiz Zaqyah dalam cerita Nur Kasih. hahaha. Adik Whizz, adik mesti fanatik gila dengan Tiz kan sampai muka saya pun nampak macam Tiz. hehehehe. awww awww terharunya sayaaaaaaa :P




TAK SAMA LANGSUNG!! mungkin faktor tudung kotttttt >,<


Weh muka Tiz Zaqyah tuh cun gila kot! Tiz dah la putih gila, gorgeous tak mcm aku ni haaaa. dah laa kuning langsat ( eh yeke bukan sawa matang ke? ), gemokk ( aku tgh diet la ni! diet la sgtt kan ). 



 Ehemm ehemmm , btw jangan lupa saksikan filem Nur Kasih yang akan ditayangkan di pawagam berhampiran anda pada 19 Mei 2011 ! :)  Kalau Tiz tersesat baca blog aku ni hulur-hulur la sikit duit aku dah tolong promote filem dia. hahahaha



3 comments:

  1. heyhey!!
    muke awak memang ade sedikit mikt irass cm tiz lahhh.....
    comellahh cha betudongg.... :))

    ReplyDelete
  2. kan..,da ckp daa..cha yg nk deny...

    ReplyDelete
  3. ceh.. perasan jek.. ntah pape..

    ReplyDelete

I value your comment :)