Followers

About Me

My photo
She was born on 20th Nov 1993. A holder of Bachelor of Business Administration (Hons) majoring in International Business. Currently working :')

Tuesday, May 17, 2011

Kisah Hati by Alyah ♥






Finally this year I have one favourite malay song. Actually it is quite hard for me to fall in love with certain song especially malay song. not because i hate it but i am not interested with it. Its up to you guys nak cakap i orang melayu perasan english! heh. We have our right in choosing which song do we like. All thanks to Alyah because she made song that really really really lovely for me! Yeahh she maybe is a Lady Gaga wannabe but who cares? haha. Biar banyak mana pun kontroversi melanda dia, tapi dia memang ada bakat. saya suka suara dia! So gosip-gosip yang melanda dia akan membuat nama dia makin naik DAN ditambah pula dengan lagu terbaru dia iaitu Kisah Hati.. I have heard so many people fall in love with this song! Keep it up ! Go go Alyah!


scroll down to turn off the music then hit the play button

To the one yang mulut taik, hey please la jangan buat kontroversi yang sangat murah! Korang kata Alyah melebih-lebih dalam video klip ni dengan Remy Ishak, pegang tangan macam feel habes. Alyah terlalu tua nak berganding dengan Remy Ishak. Ohhh what the hell of this. benda tuh pun nak kecoh. video klip artis lain tak ada pulak korang nak kecoh. Just say that you're jealous of Alyah's achievements . kan kan? shame on you.. 


P/S : Saya rasa saya dah mula minat Alyah ni.. dulu bukan main benci lagi dengan appearance  Alyah yang meniru Lady Gaga & Rihanna.. whats matter? people change... heh.  =B






Anda boleh LIKE jikalau suka atau COMMENT untuk memberikan pandangan anda

1 comment:

  1. sokong 100% sbb lagu ni mmg best giler!

    ReplyDelete

I value your comment :)