Followers

About Me

My photo
She was born on 20th Nov 1993. A holder of Bachelor of Business Administration (Hons) majoring in International Business. Currently working :')

Friday, May 06, 2011

Buat Apa Nak Terhegeh-hegeh Kalau Orang Dah Tak Suka!


Pernah tak jadi kat korang semua ? Apabila anda suka sangat pada orang tuh and you wishing she/he will be yours tapi perkara yang sebaliknya berlaku. Anda suka dia sebab ada beberapa perkara yang istimewa tentang dia yang tak ada pada diri orang lain. Hubungan anda dan dia semakin rancak apabila sudah bertukar-tukar nombor telefon. Malangnya lama kelamaan, si dia menunjukkan belangnya. 


Tiada perkataan yang kesat yang dilemparkan kepada anda tetapi perkataan yang "menghiris"  hati.  Dia tak sedar apa yang dilakukannya tapi hati anda tiba2 sensitive pada masa tuh. So anda pun menangis or bengang or whatsoever. Anda berasa menyesal pernah suka pada dia. Anda berkata di dalam hati '"tak cukup handsome-kah aku ni untuk memikat si dia ? tak cukup lawakah aku ni untuk mencairkan hatinya? " . Nak kata anda good looking memang ye, sebab ramai yang minat pada anda. tetapi bila anda pula yang minat seseorang, kenapa dia tak bagi feedback yang positif. anda telah gagal di situ! 


So, kepada manusia yang suka 'menghiris' hati orang lain dengan kata-kata yang manis, anda memang tak layak untuk disukai, disayangi dan dicintai. ! Mari kita ramai2 ambil minyak tanah, petrol, diesel dan KITA BAKO KITA BAKO orang yang macam ni ! Saya pulak yang menyampah . Saya tulis pun dah tak betul. Kalau readers tak faham silalah baca sampai ke-seratus kali tapi kalau tak faham jugak ada something wrong la tuh dengan otak para readers sekalian :P

Assalamualaikum




Anda boleh LIKE jikalau suka atau COMMENT untuk memberikan pandangan anda

No comments:

Post a Comment

I value your comment :)