Followers

About Me

My photo
She was born on 20th Nov 1993. A holder of Bachelor of Business Administration (Hons) majoring in International Business. Currently working :')

Sunday, March 13, 2011

Ragam MukaBuku

Assalamualaikum & Happy Sundae Sunday :)



Hari yang happy bagi semua orang tetapi bukan bagi saya. Sebabnya saya tak tahu harus ke mana pada setiap hujung minggu. Kadang-kadang duduk KL bosan jugak. ampa semua ingat best ke duduk KL? cek lagi suka duduk nuh jauh di kampung tapi bersyarat. perkhidmatan INTERNET kena ada. Hehe =D


Okay here we go... 


Kadang kala bila kita lihat homepage facebook kita, ada bermacam-macam status boleh kita baca.

1 ) Ermmmmmmmmm ( mungkin di keyboard dia hanya ada 3 huruf shj  "E" "R" "M" ) 
2 ) I misschuu si polan si polan
3 ) Yela, aku memang bangang, bodoh tak henchemm. Blah kau dr hidup aku! bla bla bla... ( amboii feeling gila )
4 ) Hey I'M SINGLE now !  ( common status )
5 ) sila isi kalau tiada seperti di atas . Muahahaha =P



Baca semua status ni, boleh jadi gila weh! Baca status sendiri lagi lah gila ! Boleh tersengih sendiri sampai gigi depan tersembol keluar. My mum said : Gelak sorang-sorang lagi, macam orang gila. Okay mum, anak you ni memang gila kan kan . fineeeeeeeeeeee T_T 


But I wanna remind you that think before post your status. Kadang-kadang kita tak perasan yang status kita ada tertulis perkara yang memalukan diri sendiri. orang ramai dah boleh tepuk tangan untuk kita. Kalau saya check balik status-status saya pada 2 tahun lepas, confirm punyer banyak status yang melalut tak tentu pasal.  Blog I pun same! Maluu sehhhhh ! >,<" 






Terima Kasih Membaca :)  






No comments:

Post a Comment

I value your comment :)