Followers

About Me

My photo
A woman who still thinks she is still a little young girl

Saturday, March 12, 2011

I Think Im Too Fat to Eat Fatty Foods!

Assalamualaikum & Selamat Tengah  Malam :)


Okay guys, first question frm me to all of you. Am I too fat ? am i? am i ?! Okay i already got the answer. yess Im fat ! T_T" . Jadi Cha, why you suppose to eat all the foods yang berlemak? Because because im lovin it you know. I cant stop myself. :(  Me with Ain went to Syazana Pau Shop. We had our dinner and there are several menus we order.








 So cute isnt it? juling ling ling ling <3


pity you my dear. I'd ate half of youu 

Sepatutnya saya tak boleh makan heavy meal tatkala bulan mengambang, yela since we'd break off, tiada siapa care pasal apa saya perlu makan, masa jogging saya. p.s masa kami bersama saya kurus sikit tau. muahahaha! na na na, melalut sudahh. who cares? cha, let it be your last time to eat these heavy meals! is it okay for youuuu?  Okayyyyyyy T_T .


Saya tak dapat tidur sampai sekarang pun sebab perut saya masih rasa penuh lagi. tak boleh nak tengok makanan, nanti dalam my tummy ni nak terkeluar balik. Haishh. Kenyang giler weh! 



Moral of the story is we should eat to live not live to eat :D


terima kasih membaca :)




3 comments:

I value your comment :)