Followers

About Me

My photo
A woman who still thinks she is still a little young girl

Sunday, March 06, 2011

Berblogging pun boleh dapat duit !! Marii mariii !!

Sambil berblogging boleh dapat duit. Siapa tak nak? Haishh rugi la korang. Perkara ini bukan tipu! Saya pun nak share dengan kamu semua. Hanya perlukan beberapa minit sahaja untuk create account dan lepas tuh anda boleh berblogging seperti biasa dalam masa yang sama boleh kumpulkan duit ! check akan dihantar di atas nama anda sampai terus ke alamat rumah ! Jadi apa tunggu lagi ? Mariii mariii !!  



STEP 1 : Click pada iklan dibawah





 



 STEP 2 : Tekan dekat HEARTBEAT.MY .



STEP 3 : Tekan create account





STEP 4 : Isi form yang diberikan dengan BETUL . Agree dan continue






STEP 5 :Click Join HB!






STEP 6 : Click online application





STEP 7 : Isi sekali lagi form



Bahagian sini, korang boleh pilih korang nak dibayar menggunakan check atau melalui pilihan yang diberi. Pastikan betul tau isi ! Lepas isi terus tekan continue




STEP 8 : Tekan get a code untuk mendapatkan code !



Korang boleh pilih nak bentuk iklan yang macam mana, menegak ke? melintang ke? Lepas dah pilih, copy code yang diberikan dan paste kat blog korang. 





Nak letak kat blog reti tak? Siapa tak reti meh sini saya ajar. Design > Add a Gadget > HTML/JavaScript > Paste . Selamat mencuba !! :D




p.s Terima kasih kepada cikepal06.blogspot.com sebab memberi tunjuk ajar kepada saya :)

No comments:

Post a Comment

I value your comment :)