Followers

About Me

My photo
She was born on 20th Nov 1993. A holder of Bachelor of Business Administration (Hons) majoring in International Business. Currently working :')

Wednesday, March 09, 2011

All of My Viewers are Totally Awesome !

Assalamualaikum :)


Saya sekarang berasa excited gegiler sekarang. Rasa macam nak menjerit je! Haha. Saya saja menyelongkar stats pada blog saya memandang sebelum ni saya tak pernah ambil serious pun dalam hal tu, masa saya menyelongkar tadi saya terkejut tengok yang pembaca blog saya bukan hanya daripada Malaysia. Ada daripada Rusia ( ehem ehem! ) , Canada , US , France , Arab Saudi . Im so happy rite now! Hehe.

Mungkin akan ada orang yang berkata............


Anonymous : ek elehh, benda ni pon nak kecoh! Relaks la der ! 
Cha : Well , der? suka hati gua la nak kecoh. Gua tengah excited gegiler ni lu jangan nak bikin hal ! aku ade. Kau ade?




Saya berharap suatu hari nanti blog saya akan jadi tumpuan ramai seperti blog Hanis Zalikha !



p/s Hey Mr Russia ! Lublue :P



Nak dapatkan duit sampingan? Jom join Heartbeat.

No comments:

Post a Comment

I value your comment :)