Followers

About Me

My photo
She was born on 20th Nov 1993. A holder of Bachelor of Business Administration (Hons) majoring in International Business. Currently working :')

Friday, February 25, 2011

Pencuri Hasil Kerja Photographer & Mengaku Kepunyaan Dia !!

Assalamualaikum.. 

Geram betul la dengan manusia yang suka sangat mencuri hasil kerja orang lain. Tak reti malu ke? Omaigod! Dah la curi hasil kerja photographer, lepas tuh mengaku lagi dekat semua friends facebook yang gambar tuh kepunyaan dia. Paling tak boleh blah siap letak watermark lagi. Memang la bukan urusan Cha, tapi rasa geram sebab Cha minat sangat dekat photographer Annas Easkey. Hasil kerja dia memang gempak. Tuh pun kena curi jugak! Tak percaya ? Ni haa bukti dia . http://akulelakidialelaki.blogspot.com/2011/02/pencuri-pencuri-kite-bako-kite-bako.html . Ramai lagi photographer yang terkena .Sebenarnya cerita ni tengah malam semalam punya cerita, tapi terpaksa tulis blog hari ni sebab tengah malam semalam tak tahan perut asyik tergelak je baca comment2 kat wall si pencuri tuh. Tengok gambar - gambar si pencuri tuh. Paling tak boleh blahh pakcik xie-mien  buat lawak! Hahahha. Pukul 5 pagi baru tidur. Haishh



Tergelak besar bila baca comment2 ni.. Ni je sempat Cha print screen. si pencuri tuh dah delete semua comment2 mengutuk ke atas dirinya ! 




Facebook Areadean Nuratiqah Comel  a.k.a Pencuri
Habis licin kutukan yang diberikan ke atasnya . Maluu kott



Bak kata orang, mula tak cantik tak apa, tapi perangai biar cantik ! Wahai kakak ieka comel,,, bertaubat lah . Jangan la asyek nak mencuri hasil kerja orang. Penat-penat orang cari idea,,berpeluh2 cari rezeki tapi kakak boleh senang2 curii gambar mereka. Kesian tau !


Sorry saya curik gambar kakak masuk blog saya. Hehehehe. Kata nak famous kan? Nahh ambik! 



P.S . Cha tetiba teringat kisah dolu- dolu ada perempuan curik gambar Cha . Hehehe . Siapa yang tak baca lagi, silah baca >>>> http://chashittydollslifestory.blogspot.com/2010/10/what-can-i-call-you-damn-faker.html


1 comment:

  1. 1st time aku baca post ni aku rase macam kenal je muke ppuan tu..

    cube ko tengok profile ni.

    https://www.facebook.com/iekasweet89

    orang macam ni pun ade ke..nasib baik aku tak add dia as friend..=P

    ReplyDelete

I value your comment :)