Followers

About Me

My photo
A woman who still thinks she is still a little young girl

Friday, February 11, 2011

Lelaki Zaman Sekarang Memang Begini

Tajuk entry gua kali pun pun gua nak bercerita tentang seekor lelaki yang sangat lah bodoh. Sorry to say sebab perangai kau dah memang menunjukkan kebodohan kau yang tersembunyi tersendiri. Kau pergi buat satu group yang bernama sape2_sangap_batang. Then, kau join kan aku sekali dalam group tuh. Wah memang nak kena lah ni kan. Cari pasal dengan gua. Grrrrrr. 


Untuk pengetahuan tuan2 dan puan2 semua ye, kes sebegini sangatlah mirip dengan kes sebelum ini yang gua post dalam blog comel gua ni. Tetapi, kes terbaru ini yang melibatkan AeRil D'vert sangatlah rumit sekali. Sebab ape ye tuan2 dan puan2 ? sebabnya lelaki ini sungguh berani untuk menunjukkan diri kepada public dan siap offer diri untuk dihisap "batang" .  What the? -,-"



Ni lah group nya :)

Sekarang mari kita tengok gambar leader group okayyy. jeng jeng jenggg!!!


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Bagaimana anda smua? Handsome tak? Hahahahaha . *pui*


No comments:

Post a Comment

I value your comment :)