Followers

Wednesday, February 02, 2011

Gembira Dengan Perpisahan


Mula mula clash, then couple balik. Dapat tahu dia jenis cerita POM POM daripada ex girlfriend dia,, aku rasa geli... OMG ! Berapa megabyte ni weh? Hahahaha. Aku maluuuuuu ! Kalau "hot" pun jangan cerita POM POM. Ingat aku tak tahu pasal dunia luar? dunia sosial? Aku pun dulu macam tuh juga. Tapi lepas aku luahkan semuanya pada dia dengan kata - kata aku yang paling manis,,, aku puass! hahaha! Dah laaa, clash laa apa lagi... SINGLE and maybe akan single sampai aku kahwin.. To dudes ,, Kita kawan tapi mesraaa okayyyyy! :))


1 comment:

I value your comment :)