Followers

About Me

My photo
A woman who still thinks she is still a little young girl

Sunday, January 16, 2011

Like a G6 ft FM & The Cataracts

Cha nak post something yang sudah "outdated" , biarlah asalkan Cha dah share dengan korang semua. weheeee ^_^ . Lagu "Like a G6" memang sangat popular sejak daripada  tahun lepas dan sekarang bulan 1 , masih lagi popular seperti lagu ni susah nak boring bila dengar berkali - kali. Kalau kita pergi ke shopping complex, bila masuk je kedai mesti akan ada lagu Like a G6 diputarkan. Pernah suatu hari masa Cha shopping, setiap kali kedai yang Cha masuk, akan ada lagu Like a G6 . Kalau 10 kedai, brmakna 10 kali Cha dengar lagu Like a G6. hahaha. 


Penyanyi lagu ini ialah Far East Movement . Siapa penyanyi perempuan dalam lagu ni? Jawapannya ialah Dev . 

Click pada gambar untuk tumbesaran :P 
Lagu - lagu Dev yang lain pun best juga !. Myspace url dia http://www.myspace.com/devishot


What does G6 mean in this song ? Macam - macam pendapat orang, ada yang kata kereta, tapi sebenarnya G6 ialah sebuah jet . Mari kita baca sama - sama . 




Jum kita nyanyi sama - sama lagu Like a G6 . Rasa diri macam dalam club kalau tutup semua lampu dan buka lagu ni kuat - kuat ! wahhh heaven gilaa rasa ! grrrr .  sebelum tuh, sila stop dulu lagu yang memang dah sedia ada dalam blog Cha,, peace out ppl ! <3



No comments:

Post a Comment

I value your comment :)