Followers

About Me

My photo
A woman who still thinks she is still a little young girl

Tuesday, January 11, 2011

Its Harsh for Me Okayy!

Monday, 10 / 01 / 11

Since kat Indonesia hari tu pun Cha dah demam, balik Malaysia demam tak sembuh 100 % .. Malam tu, Ain ajak teman pergi kedai burger, sebab nenek Ain demam dan nak makan burger. sedapp tu.. korang mesti suka makan burger jugak kan? haha Cha dah sebulan lebih tak makan burger, takut makin gemok. lemak tepu banyak dalam burger. Ain kata jogging seminggu baru lemak tuh habis,, yeker?? Seram sejuk Cha nak makan burger. miahaha. So, siapa yang kurus susah nak gemok tuh makan la burger banayak - banyak. 

Masa tengah jalan sedap - sedap, terbau laa bau durian yang sedap. Memang sedap pun kan? siapa tak suka durian rugi tahu sebab durian memang sedap ! So, belilah durian yang sedap tuh, apalagi sampai rumah makan laa. sedap taww kawan - kawan! wek wek wek :P Lepas makan durian, badan terus panas, memang sedap laa kan. sebelum balik kedai tadi Ain ada pesan banyak - banyak minum air suam sebab durian sedap kan panas + aku dah memang demam. Tiba - tiba tengah malam, dada Cha sempit sangattttt,,,nafas berbunyi mengalahkan vespa lapokk,,,,,telefon sana,, telefon sinii nak tanya cara atasi masalah tuh,, hidung kiri keluar darahh,, my boyfriend tak thu pasal benda ni. wahhh mnyeksakann ! At last, Cha tertidurr.. Alhamdulillah.. 



Selasa, 11 / 01 / 11

Pergi pekeliling.jumpa customer yang kurang ajar,,,meninggikan suara dengan kiteorg depan staff2 dia. Katanya, all bank are same and blablablablaa laaa kau hitam bontott kualiiiii! He's Indian,, kaya rasanya sebab dia bos dalam pejabat tuh! Well, tahu laa kaya kan,, Pity for three of us, Cha , Kyra and Hanis. Kyra cakap malam nanti dia mengadu kat bapak dia, bos kami.  tak tahu la apa akan jadi nanti. Bapak dia tuh mulut boleh tahan jugak tuh,, i mean bukan kurang ajar, tapi kalau berdebat dengan bapak dia,, benda yang dah mati pun orang boleh percaya benda tuh hidup bila dengar bapak dia cakap. hahahaha. 


Penat sudahh, balikk laa si Hanis hantar pakai kereta. Lagi satu tragedi berlaku. Masa driving, kiteorg nampak laa seorang pakcik membonceng anak dia baru balik sekolah. Dah la bawak slow, then tunggang tengah - tengah jalan, bila dah kena hon, teruss ke tepi.. pandang laa pacik tuh, kusyuk je bawak moto tak pndang kiri tak pandang kanan. comel tgok muka dia dengan helmet takde cermin depan. miahahahaha. Cha suruh  berhenti kat jalan nak singgah g cyber cafe kejap.. Cha cepat-cepat laa keluar sebab takut ada kereta di belakang.. Cha keluar guna pintu sebelah kiri,, kira safety laa kan sebab kalau guna pintu kanan nanti kena langgar kereta lain nak lalu.. Sekali bila buka je pintuuuuuuu...
























BOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM !!!! 


























Pacek dengan anak dia tadii terlanggar pintu keretaa,, motor dah bergoyang - goyang terusss ke tepi jalan nak masuk laluan pejalan kaki.. and kiteorang menjerittt .. Cha jeritt ; OH MY GOD!! Kyra ;Astagfirullah !!!  Hanis ; ARRRRRRRRRRRRRR, damnnn !!! Tiga - tiga muka pucat lesiii .. Sekali pacek tuh buat relakss jee teruskan perjalanan.. muka tak marah,, takk takuttt.. aku pun tak tahu laa pacek tuh ada hati  ke tak.. tapi bila fikir balikkk,, memang kelakar laaa wehhh ! miahahahahha ..  Kira pacek tuh laa salah kan sebab lalu belah kiri,, sebab peraturan kalau nak memotong kena potng bbelah kanan..

No comments:

Post a Comment

I value your comment :)