Followers

About Me

My photo
A woman who still thinks she is still a little young girl

Friday, January 28, 2011

Hari Kedua di Kuching, Sarawak

Malam semalam gua tidur pukul 3 pagi,, akhirnya gua tertidur sampai la tengahari.. Gua dengan cousin perempuan gua tertidur macam tak hengat dunia! Nasib baik cousin sulung baru balik dari kelas ,, masuk -  masuk ke bilikk .. " Ya Allah korang niiiii ! oii bangun laaaa dah tengahari dah niii,, tak nak pergi lunch ke??? kalau aku tak singgah bilik , sampai ke petang laa korang tidur yeee!!! " Rasa - rasanya mcm ni jugak lah kakak sepupu gua membebel.. rasanya panjang lagi,, tapi gua lupaa sebab gua tengah mamai tidur masa tuhh.. heehehe... 

Tanpa make up,, buruknyaaa.. phew phew phew



Mandii then,,, segarnyaa badan guee !! Siap - siap pergi makan kat foodcourt.. Gua order mee bandung sekali tak ada, then order lah mee hailam.. tak berapa nak sedapp.. sorry to say.. gua tak abes makan mee tuh.. :) Lepas kenyang , perott pon dah memboyot keluar,, kakak sepupu ajak masuk kelass dia,, sebab dia tak ada masa untuk bawak kiteorg jalan2.. So,, dia nak bawak kiteorg masuk kelas dia secara HARAM! dah laa tidur pun HARAM,, semuanya nak HARAM kat sini.. hahahaa. igt universiti ni bapak dia punyaa?? ececehhhh .. ehhehee .. Gua malas nak pergii,, malas laa nak dengar bebelan lecturer kat depan.. mood belajar gua masih tak ada lagi eventho dah sebulan lebih SPM berlalu... so gua pun melepakk bilikk sorang - sorang sambil bermeseg,, berchattingg,,, dengar laguuu,,, 




Sampailah ke malam, baru cousin gua balik dr kelas,, pukul 8 gerak pulak pergi Fun Fair. " Adoyaiii " keluh dalam hatii.. Ingat pergi tempat lain yang lagi besttt . rupanya indah khabar dr rupaa. hihihihih. 




Lepas naik benda ni,, semuanya terhuyung hayang, pengsan sekejappp . teetttttttttt =,="
memang patut la pening sebab benda ni kecik,, kalau kat Sunway Lagoonn besar,, pening pun tak terasa sangat.. weeee ^^



Main benda alah ni,,, kirim salam je laaa bhaii ! tak sanggup guaa dia spin mengalahkan washing machine gua kat rumah!!



Yang ni pulak macam permainan JUDI.. siapa menang orang tuh akan dapat Air Tin Bergas ,, ada pakcek tuh satu kotak dia menang.. Berangin laa badan dia sampai terkentut - kentut akibat terlampau banyak gas CO2 dalam badan.. hahaahhaa .


Penat bermain,, kami berpindah pula ke kedai makan,,, Banyak betul pilihannn makanan,, tapi Gua tak order pun,, cousin yang order and tolong bayar,, gua minta sikit - sikit jee kononnya nak merasa.. ahaahahaha . Sebenarnya nak jaga badan . heehh heehhhh ^_^ 



Tom Yam .. Cousin gua membebel sebab tom yam kat Sarawak lebih banyak sayur daripada lauk.. Banyak sayur KOBIS.. membazir tak makan. cettt =,="



Nasi Ayam Salak .. rasanya gua silap dengar,, tapi ni lah yang dikatakan oleh member gua kat sini.. tak ada pun buah salak kat pinggan ni.. hehhh hehhh hehhh ! :D 



Penat berjalan,,, gua nak balikkk,,, tidurrr.. tapi update blog kejapp . hehehee . 



2 comments:

  1. Slm, kak.. yg fun fair tu kat desa ilmu, eh?

    ReplyDelete
  2. sorry akak tak ingat. hahaha

    ReplyDelete

I value your comment :)