Followers

About Me

My photo
She was born on 20th Nov 1993. A holder of Bachelor of Business Administration (Hons) majoring in International Business. Currently working :')

Monday, January 24, 2011

Dia Seorang Gay Rupanya!!

Mood ; Penat & Rindu



Hati perempuan mesti berkecai punya bila dah setia gila dengan one guy ni, tapi akhirnya terkantoi yang lelaki tuh ialah Gay,, bukan Gaylang yee . Zaman teknologi canggih ni senang sangat nak jumpa gay, lesbian or bisexual. Tapi Cha lagi suka bercerita tentang gay untuk entry kali ni. Hehehehe. Masa kerja tadi ada berperang mulut sikit dengan syaqira tentang Gay.. tapi lama - lama okayy :))




Memandangkan saya dah dapat new boyfriend, so saya rajin-rajinkan lah diri google bahagian masakan,, untuk jadi girlfriend mithali sebab dia kata dia taknak terima perempuan yang tak masuk dapur ! hahahahaha . Tipu jee,, sebenarnya Cha google tentang gay .. And you know what,guyss???? I found thiss !! 











Tak tahu lah nak percaya ke tak ! korang nak percaya? Lepas ni,,, semua girlfriend kena check jari boyfriend korang! baru puas hati.. hahahaa. Tapi kalaulah "gay test" ni betol,, mesti ada sebab kenapa jari telunjuk boleh sama dengan jari manis. Haaaa mesti ada sebabb kan ... hehehehe




2 comments:

  1. kepercayaan karut ni.. jari kuraku stret je. adakah gay??hahah so funny

    ReplyDelete
  2. i dont even knoww.. terjumpa kat internet and then i share it wif u all . :)

    ReplyDelete

I value your comment :)