Followers

About Me

My photo
She was born on 20th Nov 1993. A holder of Bachelor of Business Administration (Hons) majoring in International Business. Currently working :')

Thursday, January 13, 2011

All Paceks and Maceks !

First of all, tadi Cha ada blogwalking, wehh jealous gilaa doe dengan most of blog yang Cha baca tadi, bukan sebab entries dorang, but cara blog diorang di design and followers diorangg. melampau betul banyak - banyak ! tamak tak baikk tahu ! hahaha . okay serious laa Cha oiii.. Okayy AKU jealous okayyy ! Aku tak reti nak buat blog aku ni more interesting sebab malas satu,, tak berapa nak fasih dengan dunia html,, penat bekerja,, lagi satu,, siapa laa nak baca blog aku yang macam ape tahh ni ????? haishhh... 




Hari ini ada someone datang Kuala Lumpur,, memang dah confirm dia bukan tinggal KL kan,, ape laaa.. Dia daripada Genting.. Wahhh daripada bukit and gunung sana dia datang mariii,,, confirm dia ada bagi sikit buah - buahan hutan dekat aku,, hahahaha! okayy gurau jee.. Alang - alang dia kat KL, nak la jumpa dia.. tapi Cha baru je balik kerja,, wuhuuuu penatntyaaa, tapi biarlahh,,, dia datang daripada jauh lagi penat kann.. Tengah tunggu dia call nii.. kalau dia tak call,, memang tak dapat jumpa laaa dan masing - masing sibukk kerja dah lepas niii.. huahuahuhua ;[



Before i forget,, lagu kat blog Cha ni ,, Immortal by Evanescene cukup menyentuh hatii,, suka gila music diaa.. korang suka tak? huhuhu.. kadang - kadang Cha suka lagu mcm ni , tapi masalah lepas dengar lagu macam ni,, hati mestii tersentuh gila dan lembut gila pastuh mulalah jiwang sikit dengan orang tersayangg. hahaha . Fack laa !!




2 comments:

I value your comment :)