Followers

About Me

My photo
She was born on 20th Nov 1993. A holder of Bachelor of Business Administration (Hons) majoring in International Business. Currently working :')

Tuesday, December 28, 2010

Sunway Lagoon Best !

Heloooo guys, what's up? lama betull Cha tak update blog kan. Kemalasan melanda , ditambah dengan masalah rumah tangga. Sekarang Cha nak story bout something. Semalam Cha pergi Sunway Lagoon. Actually tiket dapat murah , just RM50 sebab kami semua pergi rombongan ramai-ramai under Pusat Tusyen Ilmu Studio. Cha tak tusyen situ pun tapi boleh join sebab ada member tusyen kt situu. hehe. Cha Kira bertuah laa dapat tiket murah walaupun bukan tusyen kt situu. 


Gerak dalam pukul 8.30 pergi Setiawangsa untuk naik bas terus ke Sunway Lagoon. Cha ngn bestie, Kyra terpaksa berpecah sebab nama masing-masing terletak kat dalam bas yang lain. Sebab masalah-masalah tertentu, Cha orang terakhir yang masuk bas . Semua tempat penuuhhh ! Choiiiii ! >,<" ( dalam hati ; tak kan nak berdiri sepanjang masa) . So Cha duduk la bahagian bas belakang sekali . duduk atas lantai tahu ! Then ada one guy offer suruh duduk tempat dia. 


Boy ; You boleh duduk tempat i 
Cha ; Ehh, takpe-takpe. buat susah je
Boy ; Takpe, duduk je laa. its okayyy 
Cha ; Thank youuu yaaa .. 


Sepanjang masa perjalanan yang agak lama tuh, Cha senang lenang duduk atas bangku, dia duduk lantai sampai terhangguk hangguk tahan mengantuk . Bila bas ke kiri, dia pun ikutt ke kiri.. sama juga macam ke kanan. Kesian pulak laa Cha tgok guy tuh. Lepas sampai, masa turun bas, Cha sempat cakap 

Cha ; Heyyy youu, sorry laa bout tadi. Kesian you kena duduk lantai,mengantuk semuaa. I pulak boleh duduk atas bangku sedap-sedapp. ( buat muka comel haha )
Boy ; Its okayy , takpe takpe ( senyum ) 

Howwww sweeeeettttt he is ! <3 . Dah jumpa Kyra then masuk sunway , terus tukar baju.. Wahhh gila-gila happy. tapi yang tak tahan budak-budak perempuan tusyen lain pandang kiteorang berdua dengan pandangan sinis. memang mcm S>U>C>K !


Kat situ kiteorg interact dengan orang lain macam member lama. Boleh tolak2 pelampung diorang, pastuh diorang pulak tolak pelampung kiteorgg.. Dah jadi macam one BIG familyy.. Tapi lutut Cha luka sebab ada orang Barat ni nak terbalikkan pelampung kiteorg,, kononnyaa nak have fun laa. Masa Cha and Kyra tenggelam dalam air, lutut Cha terjejak kat lantai then terlukaa. berdarahh. Pedihh tak payah nak cerita memang terlampau pedihh.. Tapi setimpal la juga dengan apa yang Cha dapat. Happyy gila-gilaaaa !! <3


Muka hitam, badan putih. macam kuda belang



Banyak pic masa mandi tak sempat nak ambil. Hurmmm. maybe next time kot.. 



 Tenung masa silam ( thanks shaz sebab tolong editkan )
Bila lah si Hafiqi nak melamar aku?


Hari ni ialah hari terakhir Cha kat Malaysia. Esok dah berangkat pergi Jakarta. Sambut new year kat sana  dan mum pun nak selesaikan urusan kt sana.  Sorryy guyss, tak dapat sambut dengan korang semuaaaaaa . sob sob sob :'(  Tak dapat nak overnight kannnn :'( ( sedih betul )



Sekian saja buat lembaran pada kali ini, bertemu kita kembali di lembaran berikutnyaa ( dah macam surat ) hahaha. 
comel ke cantik? hahaha
ataupun buruk ? gedik ? budak2? 
kalau kutuk akan ada ketumbit besar2 bawah mata. miahahaa . 
pipi tembam. mcm mana nak kuruskan? kalau badan tuh boleh laa kurus,, jogging jee .. tapi pipi takkan nak joging guna pipi kot?? 

give me some tips.


No comments:

Post a Comment

I value your comment :)