Followers

About Me

My photo
She was born on 20th Nov 1993. A holder of Bachelor of Business Administration (Hons) majoring in International Business. Currently working :')

Sunday, December 12, 2010

Suasana Krismas Dah Terasa

 My tummy? 
this dress makes me look like pregnant woman


Today keluar dengan bestie tercinta . Ain. We're talking  much bout her life. Biasalah sejak dia single ni ramai juga nak tackle dia. Gila laris kawan saya tu. hehe. Kami berjalan-jalan dengan sempoi nya melihat ragam-ragam orang kat situ. Hari ni ramai sangat orang. Oh ya lupa pulak, kan hari ni Ahad. Mestilah satu keluarga nak bermesra-mesra eratkan perhubungan. Lain la dengan Hari Sabtu, penuh dengan budak-budak Pavilion. Sebab tu Cha tak keluar hari Sabtu. macam-macam boleh tengok hari Sabtu. Budak-budak buat filem sendiri, lepaking sana sini, budak perempuan yang smoke. Whoaa cool gila! hehehe( tersengih jahat ) Hihihihi . 



Misi utama nak beli pencuci muka si Ain kat Watson je. Tapi terus melencong ke butik-butik kat Pavilion.  padahal tak beli pun. Hahaa. Payah babenor kalau dah keluar dengan kawan perempuan. Kalau dengan kawan lelaki, adushh nak masuk butik pun hareemmmmm ! Ain apalagi rambang mata tengok semua tuh. Haish minah tuh. Dia sempat lagi beli accessories dan flat shoes. Misi utama nak beli pencuci muka dah terbengkalai. Hihihi. 



Mana boleh Ain sorang je beli. Cha jealous niii. wek :P Cha sempat beli cardigan. Masa trying pakai cardigan , teringat pulak dekat si ______ yang tengah kerja dekat Genting Highland. Aish stop thinking bout him la! Grrrr. 

I like it <3



No comments:

Post a Comment

I value your comment :)