Followers

About Me

My photo
She was born on 20th Nov 1993. A holder of Bachelor of Business Administration (Hons) majoring in International Business. Currently working :')

Sunday, December 12, 2010

Kekasihku Curang !!




Masa bercinta semua kita rasa happy. Semua yang dia buat untuk kita rasa macam untuk kebaikan kita walaupun kadang2 tak mendatangkan kebaikan pun. senang cerita bau gas yang dikeluarkan daripada bawah dia pun boleh dihidu macam kita bau perfume POLO . Wahh hebatnya di alam percintaan. Gelagatnya di pusat-pusat membeli belah bukan main lagi. Dah macam video budak - budak Pavilion yang tersebar luas kat Facebook baru-baru ni. Malangnya , tengah best-best bercinta , datanglah si alam jadah ni menganggu hubungan. Rasa macam nak bunuh je terus nasib baik Malaysia ni ada perlembagaan . Hoho . Kekasihku Curang! Tuh laa yang boleh diadukan kepada kawan-kawan yang sok baik ataupun sememangnya memang baik pun. Cara nak tahu kekasih anda curang ... 




Jarang Menelefon 
>> Pada bercinta bagai nak rak, selalu telefon. Tak apa you. Duit I habis untuk you jugak. bukan untuk orang lain. Ni la tanda I sayang kat you. Ni laa selalu kata2 di awal masa bercinta. Bila dah dapat pengganti. you.. you ni tak faham ke? I dah la penat kerja , nak suruh i call you lagi. susah la tak faham ni. lagipun i ngah sengkek ni tak ada duit. ( sebenarnya kredit habis tuk perempuan lain )



Cepat Naik Angin
>>  Senang je nak selesaikan , bagi dia minum banyak-banyak air halia . Nanti keluarlah angin satu badan . Hehehe . Sebenarnya, kalau dia cepat marah, tandanya sayang dia pada kita dah makin kurang



Marah Pabila Kita Check Phone Dia
>> Alasan dia , haih you kenapa nak check phone i ? calap jela you tak percya kat i lagi kan ? Haihh benci betul mcm nii. ( sebenarnya dia takut kantoi )




No comments:

Post a Comment

I value your comment :)