Followers

About Me

My photo
A woman who still thinks she is still a little young girl

Friday, December 10, 2010

Just For 5 Budi

Akhirnya, saya sudah dewasa sudah! Dewasa la sangat. Duit poket pun minta mak lagi. Hehe. Rasa happy sangat bila dah habis sekolah. Tapi maybe suatu hari nanti akan rasa rindu gila zaman2 sekolah. Ahh biar lah. sekarang kita cerita pasal hari ni. Today kelas Cha ada buat perhimpunan beramai-ramai ke alam barzah! Hohoho ! bukan laa. Gathering kat _________ . Alamak lupa gila nama tempat tuh . Apa ahhh? Haishh. Apa kena la dengan memori cha? o,o""  ( nnti tanya kawan )



Pukul 2 p.m kena berkumpul kat apa tah nama tempat alam jadah tuh. Sebab nak kena touch up dulu, Cha dengan member berkumpul rumah Ain pukul 9 a.m. Gunakan barang dia seboleh mungkin. haha! :P do all these , those  , blablabla then siap pukul 1 p.m.



di rumah

di luar

Gathering ni pun untuk sambut bufday student form 5 yang lahir bulan 11 dan 12 . Cha laa tuh yang lahir bulan 11 . Hehehhe . Ada ramai lagi. Rasa happy sangat sebab last jumpa mereka semua. lepas ni semua buat haluan masing-masing . ;'(




Berdiri dari kiri ; Hanun (budak paling genius kt sekolah ) , Nabilla ( si Pandai) , Fasha ( si penjerit ) , Hazirah ( si pok pek )
Duduk dari kiri ; Kyra , Ain , Cha , Jasmin ( si cantik ) , Suraya ( Si Manja )



Suka photo tuh, semua bufday girl tengah buat wish masing2 . including me . hehe . Banyak sangat photo Cha nak upload . Tapi semua tu guna DSLR Kyra , dia ta sempat pula nak upload malam ni ada hal . Hmphh sedihh ! ;'(   Sorry la ye tak upload picture korang semua, sebab saya tak ada semua pic tuh ......... sedihh nii ...... =,-

No comments:

Post a Comment

I value your comment :)