Followers

About Me

My photo
She was born on 20th Nov 1993. A holder of Bachelor of Business Administration (Hons) majoring in International Business. Currently working :')

Saturday, December 04, 2010

he's crazy man i've ever know

Panggilan telefon pertama daripada dia, bukan nak beri salam. Tapi menyanyi lagu Maherzain .tapi salah lyrics.  Hahahah. okay cool.



Bila tak dengar apa dia tengah cakap , I'll say " apa u cakap tadi?" . He'll reply " tak ada apalah! " grrrrr !
. Then bila kita tengah cakap   tapi dia tak dengar, dia cakap " apa u cakap? ulang balik " I'll reply "tak ada apa-apa " He'll angry with me ! hahaaa . 



Sometimes he's kinda childish boy ! Cakap teresak-esak , bersambung-sambung sampai tak cukup nafas ! then bila dia dah senyap, Ingatkan dah berhenti dah apa dia merepek , tapi rupanyaa dia sambung lagii ! nak amik nafas kott. hahaha. okay-okay i just let him do whtever he wanna do. Dia membebel, I just dengar je apa dia cakap. 



He asks me how old of my age ? I said "im seventeen " Dia cakap " ouhhh ... (senyappp kejapp ) Budak lagi. hahaha " Totally i was angry that time ! grrrrrrrr . Seminggu je lagi dude i budak2. lepas abes SPM  u can't call me budak-budak sekolah !



Dia juga tanya i ada berapa adik - beradik . I said " anak tunggal " Usually many boys would  say "ouh mesti anak manjaa ni kann" But he's different ! He say " ohhhh ( senyap kejapp )  kenapa tak suruh mak ayah u buat lagi anak? adik beradik i ramaii . 11 orang .. ehh bukann 8 oranggg" . Then i say " whoaa ramainyaa, kuat mak ayh u kan!" Then dia cakap " ehh bukan 8 , 5 oranggggg !. hahahaha " Sumpah aku panas hatii ouhhh !



Bila I marah , dia akan gelakkk suka hati yang dia nak . he say " u tak tahu i lagii, i ni gila sikit tawww " Okayyy u takyah cakap lagi. sebab memang betl pun u gilaaaa .



Conclusion now is im happy be one of ur friends ! i ada kawan yang otak gilaa. tapii u LAGI gilaaa ! muahaha. Anyway, selalu ketawa bila cakap dengan youu ^___^ 



P/S : his name ? its secrettooooo ! ^^


No comments:

Post a Comment

I value your comment :)