Followers

About Me

My photo
A woman who still thinks she is still a little young girl

Monday, November 29, 2010

Angau Oh Angau!

an old pic




Alhamdulillah masa jawab exam Mathematics tak ada masalah yang kritikal sangat. Cuma ada la sangkut paut dekat soalan yang memang bab tak pro lagi. Tapi rasanya dah buat yang terbaik dah tadi.  hahaha (yakin gila si budak Cha ni ) Esok hari Selasa akan ada exam Agama Islam . Haiyoooooooo. takut pulak. Sebab agama tak baca lagi tapi boleh update blog dulu. hehehe . Apa lah Cha ni ! Kalau agama gagal buat malu je. =.="




Cha update blog ni bukan nak cerita pasal SPM. pasal lain sebenarnya. Pasal sekarang ni Cha tengah angau ! Angau apa? Adalahh. hehe . ( mcm cerita keling )  Adeshhh, malu laa nak bgtaw. sebab Maluuu ouhhhhh! Aishhhhhh!! Mahu tapi Maluuu ! hahahah. tak apa lah. Lain kali jelah cerita, mesti bengang kan Cha cerita mcm keling? hahaha. wekk :P




P/S ayat "cerita macam keling " bukan menghina bangsa taw ! Hahaaa . Dah jadi kebiasaan . wuhuuuu ^^




No comments:

Post a Comment

I value your comment :)