Followers

About Me

My photo
A woman who still thinks she is still a little young girl

Monday, November 01, 2010

Tanda Anda Kena "REJECT"

Semua orang nak kan cinta yang bertepuk dua belah tangan, betul tak? kalau betul angkat sebelah kening cepatt!! heee. dah2 jangan merepek Chaaa *sigh*. Selama Cha hidup selama 16 tahun 11 bulan dan berapa hari ni, Cha perasan ada dua jenis manusia. Ahh manusia apa? berkaki tiga?! bermata satu?! bertelinga capang? haha . Bukan lah! ada dua jenis manusia

  1. Apabila sukakan seseorang, dia hanya memerhatikan daripada jauh, nak nak kalau orang yang dia suka tuh ada facebook dan PUBLIC pulak tuh! setiap hari dia akan tengok apa yang diupdate oleh kekasih gelapnya itu. huahuahua :P 
  2. Apabila sukakan seseorang, dia akan berusaha mendapatkannya, dia tak kisah menyatakan perasaannya. Walaupun baru add facebook dia pagi tadi, malam nanti dah kata "sebenarnya I suka You sejak I tengok photo you" kah kah kah! berani mati betol org macam ni ! 

Alahhh, cha dah menyimpang jauh daripada tajuk asal post ni. hehe. tengah ada mood nak menaip ni. ni la jadinya. haha. Okay now we go straight to the point no belok-belok! Tanda-tanda anda kena reject ialah .... tanda-tanda ni untuk manusia yang jenis  keDUA tadi taww. 



Dia tak terhibur dengan kelawakan anda 
>> Kalau anda ada buat sesuatu yang kelakar *bagi anda sorang jelah*  , dia tidak akan gelak. Dalam hatinya mungkin berkata " apa kena dengan dia ni? insane? " Fuhhhhh, pedass ouh!!


Dia tidak cuba untuk telefon anda 
>> Kalau anda call dia masa dia tengah busy, masa free for sure dia akan tengok phone dia kan?! , dan malangnya dia tidak akan cuba call anda balik. Padahal anda dah mati-mati tunggu dia call. pegang phone di tangan takut2 dia call . siap bawak pergi tandass lagi kalau dah tak tahan sgt. Hahaha.


Dia akan menolak kalau diajak keluar
>> Kalau anda ajak dia keluar , dia akan menolak. Katanya " I busy laa, I takde mood nak keluar laa, I ada hal lain nanti dan _______________ . *Please answer the blank* . hehehhe



Kadang-kadang menyakitkan hati
>> Oleh sebab kita suka kat dia, kita akan bersabar je dengan perangai dia yang  kadang2 memalukan kita atau buat kita rasa dihina *wahh melampau lah ni kan* . Selalunya kalau perangai dia sampai tahap macam ni, perasaan dia pada anda memang 100% tak ada perasaan suka!! So, the best decision you have to choose is just forget your admire. accept the fact tht you have been rejected!


Comelnya ..

No comments:

Post a Comment

I value your comment :)