Followers

About Me

My photo
A woman who still thinks she is still a little young girl

Wednesday, November 24, 2010

Soalan Bahasa Melayu Kertas 2 SPM Bocor ?!

Cha saja nak update blog kejap sementara cari bahan tuk buat karangan Bahasa Inggeris esok. heeee ;) Tadi dalam pukul 9.00 malam, dua orang mmber Cha call, 


Member  ; Heloo
Cha         ; Heloo 
Member  ; Wehh, kau ada tengok berita kat tv3 tadi?
Cha         ; Aku baca buku , mana sempat tengok tv, why ya?
Mmber    ; Ada member aku bagitahu Kertas 2 BM spm da bocorrr! ta silap kat Sabah ke Sarawak ke  Kedah. tak pasti
Cha         ; Hahhhhhhhhh? (buat-buat terkejut, ehehehe )
Mmber    ; Dengar cerita kena repeat paper, ohhh damnnnn! tak suka betul. dah bocor tuh diam je la, ni nak kena hebohh ! Orang punya salah kita pulak yang kena jugak! Aku dah laweh nak jawab balik paper tuhh.
Cha         ; Erm, entah laa. bodoh betulla. aku baru nak ada nikmat abis paper BM. Nanti mlm aku tgok Nightline. klau2 ada keluar lg ke berita tu. 
Member   ; Mana tahu kan. okaylah. nak smbung study. bye 
Cha          ; okay byee .

Cha tak sempat tgok nightline sebab tak teringat langsung nak tgok tv. hehee. Tadi Cha ada call teacher tusyen, teacher tuh pun tak tengok berita sebijik mcm Cha so dia pun tak berani nak kata apa. psl  hal ni. teacher kata  jangan fikir sngat benda tuh.just focus on ur study. kalau kena repeat pun tak mungkin esok, minggu depan. maybe for the next and next month. and you still ada masa tuk study. Tp I pun tak pasti apa government nak putuskan. sama-samalah kita tengokk.Dah2, I cuma nak you focus kat paper esok yee .


P/S ; Sebab nila setitik, rosak susu sebelanga !! haihh -,-"



No comments:

Post a Comment

I value your comment :)