Followers

About Me

My photo
A woman who still thinks she is still a little young girl

Friday, November 26, 2010

Jangan Ingat Senang2 Dapat Gelaran Model

Sebelum tu, ingin Cha nak perjelaskan bahawa semua yang Cha nak kata nnti bukanlah datang daripada unsur2 hasad dengki or jealous dengan sang-sang manusia yang ala-ala "HOT" gitu. Selalunya perkara ni dilakukan oleh budak-budak bawah umur Cha malah yang sebaya Cha pun ada! embarrassing kalau hal ini dilakukan oleh budak yang nak mencecah umur matang lagi setahun saja lagi. 




Zaman photography antara kalangan budak yg suka lepak pavi sejak dr dulu dah ada.  Cuma sekarang ni Cha tengok mcm dah suam-suam kuku je. hehe. Beberapa bulan lepas punyalah semangat semua budak nak ada camera . Kalau yang mak bapak belikan Nikon tu, fuyooo bukan main lagi lagaknya. Memang best mak bapak manjakan anak. Tanda kasih sayang diorang. Memang tak salah pun budak-budak tuh nak ambil gambar sebanyak mana yang mungkin. Gambar ala-ala photography . Maybe antara sebabnya nak tanamkan bakat , nak sambung study dalam course photography . 




Tapi, masalahnya sekarang ada antara diorang yang act je lebih. Cerita POM POM POM ! Tapi macam tin kosong. Sebab apa Cha cakap macam ni, diorang dah mula fikir yang diorang model . Cha bg satu contoh eh sebab apa cha cakap macam ni. Ada friend comment  picture . 


Friend ; Wahhh, hot la model ni 

"Hot" girl / "Hot" Boy ; Hahaha, ala model biasa-biasa ja. 



Cha pun pelik, Si Pengomen picture tuh, tak tahu ke yang budak ni model betul-betul ke, or model hanya sekadar nama yg diberikan kpd diri sendiri. Tak tengok ke info budak tu, kawan-kawan budak tuh, Pelik Bin Benar betul la! Pasal hal tuh la lagi membuatkan si budak-budak "HOT"  ni lagi proud  sebab kan tadi dah kena puji dikatakan model. Bukan seorang, tapi banyak pulak orang "buta mata" cakap yang diorang ni model !  Apa kah kejadahnya semua ni? or bahasa om putehh "Wht the hell of this? "



Kepada orang yang terasa ; 

Korang ingat gelaran "model" tuh senang-senang boleh dapat? Cuba try apply nak jd model. Tak fikir ke yang benda tuh cuma memalukan korang yang seakan-akan "bodoh sombong" .Sedangkan model yang sebenar pun tak kecoh macam ni, sedangkan photographer yang sebenar pun tak tunjukkan yang diorang tu hot. Apakan lagi korang? omaigoddd.




Okayy forget it. Now Cha nak bagitahu yang Cha rasa happy sgt bila ada seorang guy , Amir Fauzi . He's one of my friends on facebook. Agak lama la juga jadi member, Actually dia still study kat uitm amek banking ( wahh, Cha pun plan nak amek banking satu hari nnty) . baru tadi dia buzz cha. Berborak-borak macam2 benda and lastly dia open cerita pasal blog. Omaiigodd, dia kata dari dulu dia dah baca blog Cha . sebab ; 

  1. Blog Cha best
  2. Banyak cha merapu dalam blog ni
  3. Kadang-kadang Cha mengamok sorang2 dalam blog pasal ada lelaki yg suka tayang gambar porno, dia boleh ketawa bila baca.
  4. Kalau dia baca lagi sekali post tu, dia rasa mcm "Aih cha ni sebenarnya marah ke tak?"



Dia ceritakan balik story mory yang ada dalam blog Cha, smpai Cha terfikir " Aishh biar betul guy ni, aku sendiri pun tak ingat apa yang aku dah tulis"  



To Amir Fauzi ; 

Thanks so much sebab sudi baca setiap entry blog saya yang tak seberapa niii. Terima kasih juga sebab dah gelakkan saya bila saya mengamuk sorang2 kat blog saya ni. Terima kasih sebab tanya saya " Bila you nak update blog? i lama dah tunggu nak baca " . You know wht? u make me feel touch . Wahh tak sangka ada juga yang suka blog Cha. hehehe .

No comments:

Post a Comment

I value your comment :)