Followers

About Me

My photo
A woman who still thinks she is still a little young girl

Thursday, November 25, 2010

History? oh Damn !

Gerammmmm gerammmmmmmm! Sekor paper ni memang buat Cha rasa mcm dah putus asa. Percubaan soalan dia senang sebab bocor pulak kan. Mungkin lepas government dapat tahu, dia tukar last-last minute set soalan SPM yang lain. Sekali dapat yang susah sekali. Mampusss lah. Pasrah-pasrah Chaaaaaaa ... Bukan kau saja yang tengah tention pasal paper sejarah, semua budak2 sekolah kau tadi pun meluat dengan soalan yang terlampau senang tuh. 



Alhamdulillah. Habis juga minggu pertama SPM. Tapi dalam otak Cha sekarang , asyik terbayang-bayang baju baru,  style rambut baru, semuanya baru. Hehe . Haihh cepatlah masa berlalu dan bagi la result SPM nanti gempak, Ya Tuhan.



Big wavy hairstyles, big curly hair, long hair, see the words, you can imagine this haircut? Women on the street now, almost invariably keep the big wave of hair,  




Lupa pulak, Cha kan rambut pendek. Ada hati nak buat rambut macam ni. Hahaha. Okay la apa kata rambut macam bawah ni pulak. 


 Fuyoo
Comel sangat
tapi pendek
Cha dah bosan dngan rambut pendek. 


Okayy kita cuba rambut bawah ni pulakk. hehehe
Rambut sama panjang dengan saya weh . keh keh keh !:P
Comel kan dia / saya ?
haha



Sekarang kita survey baju pula. Kita hari ni takde gossip2,, hari ni cakap pasal fashion. hehe

Comel-comel baju
Match dengan gambar rambut yg terakhir pun sesuai


Long Dress
Make sure kena beli long dress macam ni ! wajib-wajib
Ditambah dengan rambut wavy, meletopp nokkkk!


 Wide round neckline 
i think its not suit for me unless if im getting fit . hee




Cotton Black Long Sleeves Gothic Lolita Dress



Cukup lah sampai di sini. Cha tak puas lagi ni kalau boleh nak survey semua baju. Tapi kena study, SPM belum habis lagii. Amboii ang ni Cha, SPM belum abih lagi ampa dah berangan mcm2.
Nanti cha post lagi ye, bye ;)



P/S ; Alhamdulillah sbb puas hati dengan cara jawab paper BM dan BI, but not for history ! History, middle finger for you ! hehee just kidding, ring finger jelaa huhu. wek 

Okay bye guys :) 



No comments:

Post a Comment

I value your comment :)